banner

Auto(snel)weg Rijden

Steeds vaker komt het voor dat mensen niet meer op auto(snel)wegen durven te rijden.

Komt u dit bekend voor? Dat kan en zoals u zijn er velen die niet alleen bang zijn voor de auto(snel)weg maar ook voor tunnels, bruggen en natuurlijk het drukke stadsverkeer. Er zijn er zelfs velen die hierdoor helemaal niet meer rijden?! Dat is toch zonde van je rijbewijs en ook je wereld is hierdoor een stuk kleiner geworden... Of niet soms?

Door een aantal rijlessen te nemen kunnen we er samen voor zorgen dat de probleempunten worden weggenomen en dat u weer daar durft te rijden waar u niet meer durfde te komen. De lessen worden gereden met de lesauto en indien gewenst een afsluitende rit met (indien voorhanden) uw eigen auto.

Tijdens een persoonlijk onderhoud kunnen we bespreken hoe we dit gaan aanpakken. Belangrijk is in ieder geval dat u geen commentaar krijgt op uw eigen rijstijl, hoogstens tips. Tevens kunnen deze lessen redelijk anoniem plaatsvinden, d.w.z. daar u uw rijbewijs al heeft zijn een naam- of reclamebord op de auto niet noodzakelijk. Ook wordt u niet door een andere leerling opgehaald en hoeft u geen andere leerling op te halen.

 

“Herintreders”

Heeft u, om wat voor reden dan ook, lang niet meer auto gereden en wilt u toch weer de weg op, maar u durft niet zomaar weer eens in een auto te stappen.

U bent niet de enige!

Door een aantal lessen te nemen kunnen we het gevoel voor het autorijden weer boven water krijgen. U heeft het rijbewijs tenslotte toch ooit behaald door een mooie examenrit te laten zien.

In onderling overleg zullen we een lesplan opstellen waarbij het uiteindelijke doel duidelijk is; Weer achter het stuur en rijden. Tevens kunnen u de laatste aspecten van het autorijden worden aangeleerd zonder dat u opnieuw examen hoeft te doen.

Indien gewenst kunnen deze lessen redelijk anoniem plaatsvinden, d.w.z. daar u uw rijbewijs al heeft zijn een naam- of reclamebord op de auto niet noodzakelijk*. Ook wordt u, indien gewenst, niet door een andere leerling opgehaald en hoeft u geen andere leerling op te halen.

Natuurlijk kan ook enkele keren met Uw eigen auto gereden worden, zodat U ook daar het gevoel van autorijden terugkrijgt.

*Afhankelijk van uw rijvaardigheid.

 

 

 

 

 

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©