banner

GESLAAGD 2011!!

* Koen moest het even doen..... en hij deed het. Koen Hunnekens slaagde met flying colours op vrijdag 9 december 2011 voor zijn rijbewijs. Nu snel een eigen auto en gaan met die banaan. Koen het was me een waar genoegen je te mogen opleiden. Ik wens je vele veilige kilometers en we zien ons nog wel eens.

* We schrijven 18 november als Vienne Pollaerts vanuit de CBR locatie in Horn vertrekt voor haar examenrit. Na zo’n half uur zijn we terug en komt het oordeel. Tsja wat moet ik er aan toevoegen, dat wat gewoon een zeer goede examenrit. Aldus de examinator. Vienne pak nu je Alto’tje en rij lekker zelf naar je werk. Groetjes en tot ziens.

* Hang de vlag uit.... Julia Hindriks is geslaagd, Op 31 oktober liet ze iedereen een p....pie ruiken om na de examenrit te horen te krijgen dat ze de stoel in een iets andere stand moest zetten en ze dan nog makkelijker zou rijden (dit klopte ook.) Met een pluim van de examinator verliet ze het CBR, in het bezit van het zo fel begeerde rijbewijs. Julia, je weet het... Top.

* Relax man...., dat dacht Jorn Huys vanmorgen op 17 november 2011. Om 14u begon de examen-rit door Roermond. Iets minder dan tijdens de lessen maar zeker ruim voldoende om de examinator te overtuigen dat een positieve beoordeling op zijn plaats was. De lach op zijn gezicht kon niet breder want zijn oren zaten in de weg. Mooi gedaan.

*(21-10-2011) Yes Yes Yes, Thijs Aspers heeft 'm. Nadat Thijs bij het vorige examen de pech had te moeten rijden met een geblesseerde voet (ik had nog zo gezegd; "niet voetballen voor het examen.") en het mede daardoor helaas niet zo goed verliep, liet hij vandaag tijdens een zeer relaxte examen- rit zien dat hij wel degelijk kan autorijden. Thijs gefeliciteerd, nu weer voetballen en veilig naar je werk in Brabant.

*29 juli 2011, een gedenkwaardige dag voor Tom Ruben uit Reuver. Wat Tom en ik al lang wisten zag nu ook het CBR, Tom kan (al lang goed en veilig) autorijden en is het waard zijn rijbewijs te ontvangen. Ja Tom, wij wisten het en het kostte helaas veel moeite om de examinatoren hiervan te overtuigen. Tom maakt trouwens prachtige foto's, kijk maar eens op zijn site http://www.tomrubenphotography.nl

*Ricky Crijns Door mij begonnen bij Patrick en ik had jou graag als leerling bij mijn examen maar je was met vakantie. Maar nu was ik bij jouw examen, je bent geslaagd en mag je eindelijk zelf op weg. Ricky was op 10 juni 2011 de volgende die ik heb mogen begeleiden naar het rijbewijs. Super gefeliciteerd en nu extra veel plezier op Pinkpop .

*HET IS EEN FEIT, MIJN EERSTE EIGEN LEERLING IS GESLAAGD.

*Floor Deussen is de eerste uit eigen kweek, gestart op 16 november 2010 en geslaagd op 3 juni 2011. Lekker ploeteren door de sneeuw en het ijs van afgelopen winter hebben toch de basis gelegd voor een mooie afronding van de rijopleiding. Het is jammer dat Floor nu niet meer haar lesuurtjes draait in de lesauto want dat was vaak erg gezellig. Maar ze kan nu zelf gaan rijden hoe en wanneer ze wil.

* Andere auto, andere instrukteur, het was even wennen maar Annelou Becks uit Swalmen liet zich er niet door uit het veld slaan en is vandaag 19 mei zonder problemen geslaagd voor haar rijbewijs. En dat alles tijdens haar schoolexamens. Mooie prestatie Annelou en veel succes met de examens

* En dat is 3. Sanna van de Ven uit Reuver is op donderdag 28 april geslaagd voor haar rijbewijs en liet toch maar even zien dat de opmerkingen tijdens te TussenTijdse Toets puur te wijten waren aan de zenuwen. Deze had ze nu wel onder controle en dat was te merken tijdens een mooie examenrit. Hartelijk gefeliciteerd Sanna, nu kun je zelf naar Posterholt.........

* Tijdens een prima examenrit heeft Daniël Pölz uit Kerkrade laten zien dat hij zijn rijbewijs waard is. Ook Daniël is in goed overleg overgekomen van een andere rijschool. Ik denk dat het voor Daniël een goede keuze was daar hij op vrijdag 1 april 2011 (en dat is geen grap) geslaagd is.Daniël, top, je weet dat ik het je gun. Bedankt voor de fijne samenwerking en... we spreken elkaar nog wel.

* De eerste geslaagde is Tamara van Cruchten, door omstandigheden kon ze niet bij haar eigen rijschool examen doen, ze wist zich echter fantastisch aan te passen aan een andere auto en andere instructeur en heeft haar rijbewijs op donderdag 17 februari 2011 verdiend behaald. (Ik heb Tamara overigens al eens eerder les mogen geven). Tamara, bedankt voor je vertrouwen en dat ik je mocht begeleiden bij de laatste stappen naar het rijbewijs.


ALLEMAAL GEFELICITEERD!

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©