banner

Geslaagd 2012 !!

*28 december 2012. De laatste examendag van 2012 (voor de rijschool), Krešimir Milanovski gaat ervoor. Hij heeft alles al eens door het hoofd laten gaan en nu moet het gaan gebeuren. In een feilloze rit, de examinator in stomme verbazing achterlatend, liet hij het even zien. Hij was er aan toe, dit was zijn moment. En inderdaad, zonder problemen wist hij de examinator te overtuigen. Mooi gedaan, gefeliciteerd en zeer verdiend.

* Maandag 24 december, terwijl iedereen de laatste kerstinkopen doet moet Joy van Laarschot nog maar eens laten zien dat hij het rijbewijs waard is. In een leuke rit waarbij in de eerste helft nagenoeg alles lukte leken in de tweede helft de zenuwen toe te slaan. Ondanks dat werd het een positieve eindresultaat. Joy zo zie je maar weer dat iedereen zijn momentjes kan hebben. Goed gedaan en ik zal je nog wel zien in je groene Civic.

* Vandaag zou de wereld vergaan, 21 december 2012. Maar zoals we allen nu weten was niets minder waar. Zeker niet voor Rachel Scott, het werd een overwinning op haarzelf. De zenuwen leken steeds de overhand te krijgen en ondanks dat alles wat direct voor het examen kon misgaan ook misging werd het toch een schitterende dag voor Rachel. Ik wist het natuurlijk al maar ze moest zich zelf en de examinator nog laten zien dat ook zij het rijbewijs verdiende. Dat is dus ook gelukt. Mooi, en Rachel je weet het; niet te zeer twijfelen aan je zelf, nergens voor nodig. Geweldig gedaan.

* Vrijdag 7 december 2012; Oeps, het sneeuw behoorlijk als Marjolein Tacx om kwart over 9 de parkeerplaats bij het CBR in Horn verlaat om aan haar examenrit te beginnen. Deze weersomstandigheden waren nieuw en zelfs de examinator was er niet echt blij mee. Maar aangezien de keus bij Marjolein lag ging het examen gewoon door. Ondanks de zich continu wisselende omstandigheden werd deze ook voor mij nieuw ervaring qua examens prima afgewerkt met als resultaat: Het rijbewijs. Marjolein proficiat.

* 9 November, nerveus stapte ze in de auto op weg naar het examen. Toch werd het een feestje voor Marinka Koopmans, ondanks een ietwat stroeve rit waarbij de zenuwen een behoorlijke rol speelden toonde ze wat ze achter het stuur waard is en ging naar huis met het bevrijdende oordeel; “gefeliciteerd je bent geslaagd.” Mooi gedaan.

* D-Day voor Emilie Boisseau op 12 November, nadat de examinator haar Franse ID minutieus had bestudeerd mocht ze beginnen aan haar rit op weg naar victorie. Dat was nu een goede examenrit, van begin tot einde. Eindelijk kon laten zien dat ze het rijbewijs verdiende en kan ze naar het gemeentehuis om dat felbegeerde rijbewijs aan te vragen. Super gefeliciteerd, Chapeau.

* Sjors Gommans, helaas kon ik je niet komen ophalen en moest je zelf naar Horn komen voor je examen op 13 November. Het was een koude rit maar je kwam in ieder geval niet van een “koude kermis thuis.” Na eerst nog wat te hebben warm gereden mocht de beslissende examenrit beginnen. Het was weliswaar door de spanning niet je beste rit maar je niveau was dermate hoog dat dit ook niet nodig was. De examinator was meer dan genoeg overtuigd van je kunnen. Nu zelf de weg op naar je werk en geen kou meer lijden op de brommer.

*Als een ware hoogvlieger startte hij zijn rijlessen, je kon direct zien dat hij van nature een goedchauffeur was. Dit liet Alexander Küpper op dinsdag 30 oktober ook zien tijdens het examen. Hierbij overtuigde hij de examinator dermate dat deze na afloop alleen nog maar de woorden: “Gefeliciteerd, je bent geslaagd” kon zeggen. De rust zelf en alle situaties professioneel opgelost, net zoals in de lessen. Gefeliciteerd Alexander, nu in je Polo naar de TU in Eindhoven.


* Donderdag 25 october 2012, deze dag gaat voor Roel Ruyten de geschiedenis in als de dag waarop hij op zeer overtuigende wijze aan het CBR duidelijk maakte dat ze niet meer om hem heen konden. Een overtuigend optreden als examenrit, alsof alles de gewoonste zaak van de wereld was. Met de afsluitende woorden; je kunt naar het gemeentehuis met wat geld, een pasfoto en ID om je rijbewijs aan te vragen. Roel gefeliciteerd.

* 28 September een grote dag voor de kleine Mariska Maessen. Met een duidelijke en over-tuigende examenrit bewees je jezelf een mooie dienst en behaalde je het zo fel begeerde en inmiddels ook benodigde rijbewijs. Eindelijk ben je nu niet meer afhankelijk van anderen om op school en/of op je stage te komen. Met nog wat goede tips in je achterzak (naast alle medaillons en halve aardappels) kon je eindelijk naar het gemeentehuis voor je rijbewijs. Denk er aan, het is altijd netjes iemand aan te kijken wanneer je hem of haar aanspreekt, behalve in de auto. haha. GEFELICITEERD

*
Op vrijdag 21 september 2012 was het dan zover. Een aparte ervaring want mijn eigen dochter Mariska deed examen. De vraag was danook.... wie ismeerzenuwachtig. Doordat ik zelf niet mee mocht (dat doen ze niet in dergelijke situaties) was ik toch wel erg nerveus. Ongegrond! zo verklaarde de examinator geen opmerkingen, gewoon een goede rit en ze liet zien waarom ze moest slagen. Zelf moet ik wel zeggen dat het niet de makkelijkste opgave is om je eigen kind rijles te geven, maar goed, het was toch de goede keus. Zoals altijd ben ik trotsop al mijn leerlingen, maar je eigen dochter.... is iets aparts. Sjoon maedje, good gedoan.

*Tatatataaa, (bijna) niemand wist dat je vandaag 10 september 2012 rij-examen had. Dat was een goede keus, zo kon eigenlijk niemand je extra zenuwachtig maken. Dat was nu net het probleem, maar samen hebben we een goede keuze gemaakt met als gevolg een fijne examinator die alle rust meebracht wat jij nodig had. Dit heb je nodig om tijdens het examen te laten zien dat je je rijbewijs moest krijgen en dat is dan ook gelukt. Prima gedaan..... gefeliciteerd Dorry.

*7 september 2012, het was zover, Chelsea Lemmens heeft rij-examen. Een beetje nerveus maar toch met beide voeten op de grond. In een echt goede examenrit overtuigde je de examinator ervan dat je er aan toe bent om zelf ervaring op te gaan doen op de weg. Dat was ook terecht en heb je het zo fel begeerde roze kaartje dat rijbewijs heet verdiend. Gefeliciteerd. Zo nu kun je al je aandacht vestigen op je studie Fysiotherapie, ook hier (dat weet je) wens ik je alle succes toe...

* Zo noe is mam de auto kwiet.... dat moet Thiara Stevens op 17 augustus hebben hebben gedacht nadat ze slaagde voor het rijbewijs. Ik zie aan jou dat je het perfect wilt doen.....zei de examinator tegen een verbaasde Thiara. Dat klopte, maar hij zei daarna; dat hoeft helemaal niet, ik wil zien dat je je veilig op de weg kunt bewegen. En zo gebeurde het ook, de examinator was helemaal overtuigd dat het goed was. Kinse lekker in de auto van mam goan rieje. Good gedoan...

* Op 16 augustus was het de beurt aan Ivy Cox om te slagen, hyper hyper hyper, dat zag ook de examinator. Na nog eens goed te zijn toegesproken ging ze er dan echt voor. De examinator was er volgens haar niet eens en ze voltooide haar examenrit. Proficiat, zie je wel dat je het kunt. Met deze worden reden we terug naar huis in de wetenschap.............. YES she’s got it. Mooi gefeliciteerd en hou het veilig op de weg.

* Michael Jovanovics, Stille wateren..... Diepe gronden. Uiterlijk onbevangen maar van binnen.... oh oh. Toch was dit geen enkel probleem op 2 augustus. Rustig en vertrouwd liet hij zien alle facetten van het autorijden te beheersen om met het zo fel begeerde roze kaartje huiswaarts te keren*. Mooi gedaan, kun je Clemency de verdere omgeving eens laten zien. (* Natuurlijk beeldspraak want je moet eerst met een foto en wat geld naar de gemeente om dan enkele dagen later het rijbewijs op te gaan halen)

* D-Day voor Max Hendrickx op 1 augustus, Ja ja Max, eindelijk met militaire precisie...... nou ja, bijna dan. Maar het was hoe dan ook een goed examen waarbij je eindelijk je zenuwen overtuigend de baas was. Veni Vidi Vici dacht hij toen en liep geslaagd en wel de deur uit bij het CBR. Gefeliciteerd.

* Simone Rours, zelfverzekerd kwam ze over bij haar examen op 30 juli. Niets was echter minder waar maar ze deed het toch maar even. In een goede overtuigende examenrit op weg naar de victorie die “rijbewijs” heet. Juffrouw Simone kan nu zelf met de auto naar school. Super.

* Sascha Meelkop is geslaagd, van buiten super relaxed maar van binnen hypernerveus. Het werd tijd dat hij kon laten zien dat hij zijn rijbewijs verdiende en dat deed hij op 23 juli 2012 in een uiteindelijk relaxte rit. Proficiat Sascha en veel plezier van je rijbewijs, nu kunnen de ritjes Parijs en Marokko etc. komen....

* Spasiba, de woorden van Natasja Gorkova nadat ze maandag 2 juli haar NL rijbewijs heeft gehaald. Dat was toch wat anders dan in Rusland. Maar goed, dit neemt niemand haar meer af. Gefeliciteerd.

* Yes....gelukt! Vivianne Smeets heeft haar rijbewijs gehaald ondanks dat er nog een school examen aan zat te komen. Alle tekenen verder stonden goed om succes te hebben vandaag. We hebben dus samen de juiste keus gemaakt voor dit examen. Super gedaan, veel plezier met je rijbewijs en heel veel succes in Utrecht...

* 12 Juni 2012, een memorabele dag voor Jana Schreurs. Vandaag mocht ze laten zien dat ze een rijbewijs verdiend. En dat deed ze, het was een fijne, soepele examen rit, met een mooie uitvoering van de bijzondere verrichtingen. Hoe zenuwachtig was de rit vóór het examen, niets liep zoals normaal, maar gelukkig was dat alleen tijdens de “generale” de finale werd een klinkende overwinning. Gefeliciteerd.

* Mitchell Routs, zorgde ervoor dat hij op 7 juni de volgende was, geen 18 maar wel het rijbewijs. Mooie examenrit Mitchell, ik was onder de indruk. Je liet je nergens door van de wijs brengen en liet zien hoe het moet. Veel plezier met je rijbewijs en straks succes met de studie. We spreken elkaar nog wel.

* Daar is ie dan, nog geen 18 en kan al de weg op. Het had wat voeten in de aarde maar dan heb ook wat.Sep Smeets oet Sjwame heeft op maandag 4 juni zijn rijbewijs gehaald en mag nu (nog even niet alleen) de omtrek onveilig maken. Sep het was leuk je in de auto te hebben gehad. Super gefeliciteerd.

* Olé Olé hier komt Tamara Notté. Die verdomde zenuwen toch. Je wist niet dat je er zoveel had maar ze zaten je toch wel een beetje in de weg. Toch liet je je op 23 april niet van de wijs brengen en heb je een goede rit gemaakt waardoor de examinator niets anders kon doen dan je belonen met het felbegeerde rijbewijs. Veel rijplezier in de Vectra van Martijn..

* Christy Schreurs liet zich op 27 april van haar beste kant zien, een echt weergaloze rit, je steeg echt boven jezelf uit waardoor ik eens te meer ervan overtuigd was een goede keus te hebben gemaakt met het plannen van het examen. De rit werd gekenmerkt door een goede luchtige sfeer en veel humor. Gefeliciteerd, prima gedaan.

*Geweldig; Merle Heijmann is geslaagd. Daar waar het bij de toets nog niet zo lekker liep ging het vandaag prima. Fijne route, op je lijf geschreven, je kon er laten zien dat je het rijbewijs waard was. Dat heb je dan ook gedaan. Mooi. Maar ook bij jou geldt; ik ben blij dat je uit de lesauto bent maar ik ga ook de lessen met jou missen. Tot binnenkort nog eens.

* Das VET zeg. Jeanine Hamans deed het ff beter dan haar ... (vraag haar zelf maar). Mooie rit, het was te merken dat je graag met de auto rijdt. Niet uit de losse pols maar gewoon goed, veilig en zeker. Het was leuk je in de auto te hebben gehad, het was kort maar krachtig. 3 maanden en 1 dag na de start van de lessen. Geweldig. Gefeliciteerd.

* Laura (Egtberts), wat ben je toch een gezellige kwek ... Dat waren de woorden van de examinator en ja hij heeft gelijk. Dat ga ik ook missen want de rijlessen zijn voorbij. Je liet in een leuke rit zien dat je kon autorijden, dat wisten we wel maar je moest dit toch eerst eens laten zien. Een paar opmerkingen... ach ja, maar daar doe je wel wat mee, dat weet ik. Gefeliciteerd, mooi gedaan.

* Een half jaartje had Karlijn Meijers om het rijbewijs te halen, tussen 2 buiten-landse stages is. Daarom veel lessen op korte tijd en het leek dan ook meer dan genoeg tijd om het doel te halen. Toch begon het krap tijd te worden, het weer speelde even niet echt mee. Met 2 uitgestelde Tussen Tijdse Toetsen,omdat het net gesneeuwd had (ja inderdaad net op die dagen sneeuwde het). Ondanks die tegen-slag heb je nu vandaag 23 maart nog (redelijk) op tijd je rijbewijs gehaald en natuurlijk dik verdiend. Zo zie je maar weer, niet overdrijven maar dat doen wat je tijdens de lessen ook goed doet. Zo dat is in de pocket en dan nu de stage met een gerust gevoel beginnen. SUCCES

* Terecht... Norma Kasander ging er op 2 maart vandoor met de mededeling... GESLAAGD... Norma gefeliciteerd, maar... ik kom je nog wel tegen. Super !!!!!

* Katarina Delil, je begon als Katarina Wouters aan de rijopleiding, er is in die tijd veel gebeurd, qua gezondheid, werk maar vooral je burgerlijke, staat want je bent na de zomer getrouwd. Veel van de voorbereidingen heb je in de auto besproken, dus ik wist veel van hoe die dag zou verlopen. Nu op maandag 30 januari in de sneeuw ook nog eens je rijbewijs, dat gaat dus allemaal prima. Nu kun je tenminste zelf eens naar Utrecht rijden...

* Bram Reijners, je vroeg me aan het begin of ik je rijles wilde geven, het rijbewijs was tot dan n iet echt nodig geweest, maar zou wel erg handig zijn om eens naar klanten of je vriendin te rijden (of op vakantie), we hebben toen afgesproken er voor te gaan en ziedaar, op donderdag 19 januari was het zover, je slaagde voor het rijbewijs. Veel rijden, waar dan ook naartoe.

* Veronique Ketelaars, je autootje stond al klaar, jij was er klaar voor en op maan-dag 16 januari heb je tijdens examen laten zien aan de examinator waarom je je rijbewijs moest krijgen. Helaas kon ik zelf niet mee, je weet nog wel waarom, hahaha, gelukkig gaat het nu weer. Nu maar kilometers vreten.

* Er is er één geslaagd, hoera hoera. Robin Manders, geslaagd op 12 januari. Robin we hebben samen de juiste keus gemaakt betreffende dit examen en dat bleek dan ook maar weer. Je had je nergens druk over hoeven maken maar ja, je kunt jezelf natuurlijk niet anders voordoen dan je bent. Ik ga ze missen, die leuke lesuurtjes. Geniet van je rijbewijs, ga er goed mee om want in principe is dit voor je hele leven..! We zien ons nog...


ALLEMAAL GEFELICITEERD!

 

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©