banner

Geslaagd 2014!

*Maandag 22 december 2014, het laatste examen voor dit jaar. Zjef Nelissen uit St.Odiliënberg is om 10 voor 4 aan de beurt. Kan hij zichzelf een kerstcadeautje geven?  3 kwartier later komt het verlossende antwoord...... GESLAAGD !!! Zjef je had het al direct in je en met een mooie rit heb je dat nog maar eens bevestigd. Gefeliciteerd

*Kirsten Koopmans heeft de uitnodiging gekregen om zich om 14.00u op donderdag 27 november 2014 te melden bij het CBR in Horn. Ze wordt geacht haar rijexamen aldaar af te leggen. Toen ik haar enige tijd geleden vertelde dat ik graag haar examen zou willen aanvragen reageerde ze enigszins verrast....  nu al? J, zei ik, nu al. Ik denk dat je er klaar voor bent. Oei... de rijles waar we net mee bezig waren liep niet zo lekker daarna. Maar, nu het examen. Zonder met de ogen te knipperen, een geweldig goede  examenrit rijden en natuurlijk.... Geslaagd. Kirsten ik was er al lang van overtuigd en nu is het zover. Gefeliciteerd.

*13 november 2014, bepaald geen pechdag voor Luuk Jaspers. Luuk mocht zich om half 3 gaan opmaken voor zijn laatste rit in de lesauto. Daarna moet hij het alleen gaan doen, hoopt hij. Naar Roermond rijden was op dat moment geen optie en daarom werd er koers gezet naar de  andere kant van de Maas. Ruim 45 minuten later, want ook hier was het druk, kwam hij met de examinator terug voor het eindoordeel van de examenrit. YESSSSS geslaagd.  Goed gedaan Luuk, gefeliciteerd. Nu eerst uitzoeken waar in Amsterdam je je rijbewijs moet gaan aanvragen.

*Maandag 10 november. Na Nino op vrijdag, mag vandaag Anneloes Meijers de vlag van Herkenbosch hoog houden. Haar examen begint om 10 voor 10 op de 10e (dat klink toch leuk nietwaar.) Iets meer van 30 minuten is ze onderweg om met de haar bekende lach (want lachen doet ze altijd) weer het CBR binnen te lopen, maarrrr.... Éénmaal binnen as alles snel duidelijk, een ferme hand met felicitaties van de  examinator maakt een einde aan eventuele twijfel. Mooi gedaan, gefeliciteerd.    

*Nino Manders, 7 november 2014, half 11 gaat het gebeuren.  Het rijexamen in Horn, Nino, in de auto (na 5 minuten!) altijd te rust zelf. Nu moet hij laten zien wat hij waard is! Bah CBR..... niet leuk, veel stress. Maar, in alle vertrouwen, vertrekt hij dan voor zijn laatste rit achter het stuur van de lesauto, althans dat is toch de bedoeling. Na een klein 40 minuten lopen we dan weer het CBR kamertje van het CBR binnen...... wat zou de uitslag zijn. GESLAAGD !!!!!! Nino, ik trouwens wel, kan het niet geloven. Toch is het zo. Hij is geslaagd. GEFELICITEERD. PS Die lach krijg je er niet meer vanaf

* Carly Spronk, maandag 27 oktober 2014 14.55u. Jeetje wat moet ik er van gaan denken... ach, het is Carly. In de les ietwat nonchalant maar tijdens de toets en het examen laat ze eindelijk zien wat ze waard is. Gewoon eerst een mooie toets rijden en dan een hartstikke goed examen. Tsjonge jonge, je weet iemands zenuwen wel op de proef te stellen en verteld er dan achteraf droog bij.... dat was niet nodig, zo ben ik nou éénmaal. Waat dan auch, Carly doe bös gesjlaag.... Proficiat..... links rechts links rechts...

* Kelly van Malssen......, om half 9 op vrijdag 24 oktober 2014 is het dan zover, met ietwat knikkende knieën gaat het dan gebeuren, iedereen gunt het haar toch zo, maar..... ze moet het toch zelf laten zien. En dat doet ze dan ook, met overtuiging en passie weet ze de examinator en op haar eigen humoristische wijze ervan te overtuigen dat ze dat rijbewijs waard is. De eeuwige lach op haar gezicht moet even wijken voor wat vreugde-tranen, en dat mag, het is tenslotte een goede prestatie wanneer je je rijbewijs haalt. Supertof Kelly, hartstikke gefeliciteerd, doe wits het ...... det brilke duit het ‘m!   PS: Dit verhaal is 4½ pagina ingekort......

*Maandag 20 oktober 2014, 5 voor 3. Noud Geerling is die dag het 8ste “slachtoffer” van de examinator. Zeker van buiten maar van binnen toch nerveus gaat de examenrit beginnen. Noud laat zien dat hij uit het goede rij-”hout” gesneden is en krijgt te horen dat hij zijn rijbewijs kan gaan aanvragen.  Dat Noud blij is blijkt wel, die Erdinger gaat er dan ook goed in. Veel plezier met je rijbewijs Noud. En veul rieplezeer op Aruba.

*Donderdagmiddag 2 oktober, Robin Veneberg mag zich om 13.05 uur laten zien bij het CBR. Laten we eens een leuk examenritje maken zijn de examinator nog.....! Dit liet Robin zich blijkbaar geen 2x zeggen. Ze reed, om de woorden maar eens te gebruiken, de sterren van de hemel. Een zeer goede, gedegen rit waarbij ze liet zien dat haar het rijbewijs niet ontzegt kon  worden. Robin steeg als hetware boven zichzelf uit. Dit was echt HE-LE-MAAL OK, gefeliciteerd.

 *Maandag 29 september. 10.45 uur is het tijdstip waarop Mitch Raaijmakers zich mag melden bij het CBR voor zijn rijexamen. Hij had er zin in, dat was te merken tijdens het inrijden voor het examen. Hij voelde zich op zijn gemak! En dat liet hij dan ook blijken. Met een goede gedegen examenrit als gevolg. Prima gedaan was de opmerking, zag er goed uit. Nou Mitch, dat vond ik ook al, dus daarom....... gaan met die banaan.

*Maandagmiddag 29 september, om 14.00 uur mag de volgende kandidaat zich melden bij het CBR voor zijn examen. En het is..... Dani Hoogmans, een maand na zijn broer Sem mag ook hij zijn kunsten laten zien bij het CBR. En ja, het zal wel in de genen zitten, zonder blikken of blozen kreeg hij te horen dat hij geslaagd was. Auch Dani, Super gedoan.

*Op een zeer zonnige maandagochtend, 15 september 2014, om 8uur sta ik voor de deur bij Reinier Lemmens. Ga eerst maar een zonnebril pakken, die zon is behoorlijk fel. Na rustig stukje inrijden arriveren we bij het CBR in Horn, hier mag Reinier laten zien wat hij kan. Dat blijkt uiteindelijk geen groot probleem want de examinator feliciteert hem bij terugkomst met het behaalde positieve resultaat, hij kan het bijna niet geloven, maar het is gewoon terecht waar. Reinier gefeliciteerd, ik wens je heel veel veilige kilometers.

*4 September 2014, Laura Dehing is aan de beurt voor haar Rijexamen. Tatatata...... Ik wil nu toch eindelijk die bienenstich krijgen en dat lukt alleen als ze slaagt. Wat was die bienenstich toch lekker afgelopen weekend, dus.... Jazeker Laura heeft het goed gedaan en is absoluut terecht geslaagd.  Laura is de eerste geslaagde die voor het merendeel is opgeleid door Mariska en daardoor dus haar 1e geslaagde. Allebei gefeliciteerd.

*Donderdag 28 augustus, om 8 uur ‘s morgens mogen ons gaan melden bij het CBR. Sem Hoogmans man laten zien wat hij waard is bij het rijexamen. Na een korte maar krachtige examenrit was er maar 1 uitslag mogelijk..... GESLAAGD. Een duidelijk resultaat zonder een spoor van twijfel. Sem super gedoan.

*15 augustus 2014..... Laura Geraerdts mag zich melden bij het CBR in Horn. Om 10.45u wordt ze naar binnen geroepen, haar hart klopt in haar keel want nu moet ze examen doen..... haar rijbewijs kan ze nu halen.... als....? Dan zijn weg terug bij het CBR... zou het genoeg zijn, ze heeft goed gereden maar  wat denkt die examinator er van?????? vragen, vragen, vragen. En dan het verlossende woord: Gefeliciteerd, je bent geslaagd. Laura kan het bijna niet geloven maar het was gewoon een prima examen. Tegen mij zijn de examinator nog; “die kunnen we met een gerust hart loslaten.” En zo is het ook. Gefeliciteerd
.
 *En dan vrijdag 8 augustus om 2 uur, na eerst wat paniek te hebben gezaaid betreffende zijn ID kaart, mag Sjors Deussen zijn kunstje laten zijn bij het CBR. Tijdens een niet zo heel lange rit heeft Sjors genoeg laten zien om de examinator ervan te overtuigen dat hij zijn rijbewijs verdiend heeft. En ja hoor, dat is ook hetgeen hij bij terugkomst te horen krijgt. Gefeliciteerd. Toch speciaal wanneer de broer van mijn allereerste geslaagde eigen leerling  Floor nu ook dat felbegeerde roze kaartje heeft.

*Vrijdag 8-8 om 8uur, Martijn Broens is aan de beurt voor zijn rijexamen. Voor hem (en mij) vreselijk vroeg beginnen.... om 7 uur nog even lekker inrijden en loskomen en om 8uur......! Dan moet het gebeuren! Na ca 45 minuten (we hebben een beetje omgereden) kwamen we terug en kreeg Martijn te horen dat hij geslaagd is. Hij had gereden als een echte artiest Martijn gefeliciteerd, we zullen beslist nog veel van je horen (letterlijk en figuurlijk) wanneer je weer ergens een optreden hebt en je nu met de auto naar een “GIG” rijden.

*Jop Heymann. Op 11 juli 2014 is hij aan de beurt om zijn rijkunsten te tonen aan de examinator van het CBR in Horn. Nerveus..... minimaal..... want hij kan het en dat weet hij. Dju, nu eerst de examinator overtuigen. Enige tijd later zijn ze terug van een examenrit. Wat zou het worden ja... of ja..... En het wordt..... ja natuurlijk. Geen enkel probleem blijkt achteraf, zeer overtuigend en goed examen. De examinator kan alleen nog maar het berichtje; GESLAAGD ! Verzenden. En zo gebeurd het, Jop is geslaagd en nu mag iedereen het weten. Jop, Gefeliciteerd.

*8uur, 10 juli 2014, wat is dat vroeg om een rijexamen te doen, maar ja als je wilt  autorijden moet je er iets voor over hebben nietwaar. Renée Leurs is haasje op deze vroege morgen, ze mag bij het CBR laten zien waar ze voor gekomen is en heeft de sleutel(!) tot succes zelf in de hand. Na een kleine 3 kwartier is het dat tijd om te heren wat de examinator er van vond.... ........ GESLAAGD !!!! Renée vat het nog niet direct maar zodra het haar duidelijk is, is ze terecht dolblij. Nu zelf in een eigen autootje naar je werk in Venlo. Gefeliciteerd.

*Maandag 7 juli, nadat een ongeduldige Jelle van Vucht in het voorafgaande weekend al een aantal keren contact had opgenomen met mij voor wat ditjes en datjes mocht hij om 9.50u zijn kunsten gaan vertonen bij het CBR.  Dit deed hij dan ook met verve en veel overtuiging. Een dikke pgestoken duim van de examinator bezegelde het feit dat hij vanaf nu zijn rijkunsten zelfstandig mag gaan uitvoeren. Jelle gefeliciteerd.

*Vrijdag 4 juli, Independance Day in de VS werd voor Roxanne Beks ook een onafhankelijkheidsdag. Na een goed gereden examen vroeg de examinator haar of ze het goed vond dat ze niet meer terug hoefde te komen voor een rijexamen en dat ze bij deze dus geslaagd was. Een hele bevrijding dus voor “Rox,” maar zeker verdiend. Roxanne hou het veilig en geniet van de vrijheid dat een rijbewijs met zich mee brengt. En proficiat.

*Roanna Kok, op maandag 30 juni ga ik haar ophalen voor het rijexamen die ochtend in Horn. Dat ze kon autorijden wist ik al, maar dat moest de examinator nu ook eens gaan zien. En dat deed ze, zonder te knipperen met de ogen (bij wijze van spreken) liet ze in een goede rit zien hoe je een examinator ervan overtuigd dat je moet slagen. Op alle plaatsen waar ze kwam klopte het gewoon. Deze is ook voor je oma nietwaar!! Mooi gedaan, gefeliciteerd.

*Het 1e halfjaar van 2014 zit er op en Bo Wertz uit Heythuysen mag laten zien waarom ze haar rijbewijs nodig heeft. (Ze moet met haar paarden overal naar toe kunnen). Cool en relaxed (nou ja) reed ze haar examen, zo als het moest. Eindelijk kan ze zelf overal naar toe rijden en hoeven  pap en mam niet steeds klaar te staan om haar te brengen.  Goed gedaan Bo.


*
Vrijdag 30 mei, Yvette Meijs is er helemaal klaar voor. Laat dat examen maar komen. Zo lijkt het examen ook te beginnen, lekker cool. Toch beginnen de zenuwen zich te laten zien. Een beetje hectisch in het begin van de rit en gaandeweg wordt Yvette weer zichzelf en gaan we zien hoe ze zich tijdens de rijlessen ook laat zien; Lekker relaxed  en gewoon goed rijden. Super gefeliciteerd, je hebt het verdient.

*Ook op vrijdag 30 mei, maar das ‘s middags mag Marissa Schmits haar kunsten tonen aan de examinator. En hoe, dit was de examinator die ze nodig had, de rust zelf en haar de kans geven om gewoon goed te rijden. (in een auto dan, op een paard dat wisten we al dat ze dat goed kan.) Maar nu lukt dat ook in de auto. Zo ken ik je weer, goed gedaan  en hartstikke gefeliciteerd.

*Vrijdag 9 mei stond Evie Moors aan de start om het praktijk examen te doen bij het CBR in Horn. Met een resoluut; “Jos, ik ga wel alleen hoor” zag ik haar met de examinator vertrekken vanaf de parkeerplaats om een kleine 45 minuten later weer binnen te wandelen bij het CBR. Het resultaat mocht er zijn..... GESLAAGD! Evie super gedoan, gefeliciteerd.

.
*Vrijdag 2 mei moest Koen Janssens het dan maar gaan doen. Zo tegen 9 uur begon het examen, met een ijzersterke rit liet hij zien waarom het vandaag zijn dag moest zijn. Hij liet er geen twijfel over bestaan toen hij aan het einde van zijn rit de auto op correcte wijze op de parkeerplaats bij het CBR parkeerde. Gefeliciteerd en ook jij....


 *28 april 2014, Ik kon er zelf helaas niet bij zijn. Eindelijk heb je dat zo fel begeerde roze kaartje bemachtigd, bloed, zweet en tranen gingen er aan vooraf. Maar nu eindelijk en terecht heeft Luc Knops zijn rijbewijs gehaald. Luc, je weet hoezeer in het je gun. Maak veel veilige kilometer b.v. eens naar Oostenrijk of i.d, maakt niet uit. Laat dat je het waard bent. Ik kom je gelukkig nog wel tegen. Proficiat.

*
24 april, het is nu beurt aan Natalja van Cruchten en dit nadat haar zus in 2011 de eerste was die in mijn lesauto slaagde. De zenuwen nu wel de baas reed Natalja haar einddoel tegemoet een leuke rit met het gewenste resultaat. Nu kan Natalja eindelijk met haar eigen auto de weg op. Gefeliciteerd.

*10 april, Rob Litjens uit Reuver. Om 8 uur melden in Horn bij het CBR en het rijden gaat ook nog een heel goed vooraf. Maar dan.... als we naar de auto lopen voor het daadwerkelijke examen lijken de zenuwen de overhand te krijgen. Maar ondanks dat laat Rob zien uit het juiste bestuurders hout te zijn gesneden. De examinator ziet dat het goed is en komt met de verlossende woorden. Jong doe bös gesjlaag. Rob gefeliciteerd. Succes in de beveiliging.

* Vrijdag 4 april 2014, Joe mag zich revancheren, bij het vorige examen werd hij buiten zijn schuld aangereden waardoor het examen ongeldig werd. Maar nu nieuwe ronde nieuwe kansen....! Het werd een echte zegetocht voor Joe, alles waarvan ik al lang wist dat hij in zich had viel nu op zijn plaats in een geweldige examenrit. Zo moet je autorijden was achteraf de mededeling van de examinator. Daar ben ik het mee eens. Joe.... joa joa.... Good gedoan jong!  Gefeliciteerd. Noe mit de auto van Jana aaf en toe ...

* Zomer 2013, Stefan Engels geeft aan graag zijn rijbewijs te willen halen en dan ook in een automaat. Schakel bevalt hem niet. Prima keuze blijkt op 4 april 2014. In een zeer goede examenrit laat hij op overtuigende wijze zit dat zijn keus de juiste keus is. Nu met pap in de “Amerikaanse” politieauto de shows af gaan rijden. Veel plezier met je terecht behaalde rijbewijs.

* Guido Aelmans is het “slachtoffer”op maandag 24 maart. Nu mag hij laten zien wat hij waard is. Hij gaat er dan ook helemaal voor. Na een lekkere examenrit is hij na zo’n 30 minuten terug bij het CBR. Redelijk kort... en het leek achterin (ik ben meegeweest) toch veel langer, maar de klok liegt niet. Éénmaal binnen kwam al snel het verlossende woord: GESLAAGD. Helemaal verdiend   en op zijn plaats. Guido geneet der van, blief veilig rieje dan get mam gear eens mit dich op joets. Gefeliciteerd.

* 17 maart 2014 gaat voor Stefan Routs de boeken in als een zeer “geslaagde” dag. Om 9 uur melden bij de CBR examinator in Horn en om ca. 9.45 uur naar buiten lopen als rijbewijs bezitter... eehhhhh, nou ja bijna dan. Eerst toch nog maar even de 2toDrive begeleiderspas aanvragen want tja, Stefan is nog geen 18. Maar dat heb je toch maar even gedaan. Goed gedaan en gefeliciteerd.

* Op vrijdag 7 maart, zo kort na de carnaval wordt Celeste Coomans uit verwacht bij het CBR. Een beetje met knikkende knieën want de TTTwas niet zo geweldig, maar het was ook allemaal zo onbekend. Nu met de wetenschap wat er van haar verwacht werd was het allemaal niet meer zo spannend en gaat ze lekker het examen in om na een dik half uur terug te keren op de examenlocatie. Die meid kan wel rijden, was de opmerking, ik durf het zeker aan. Dit kreeg Celeste dan ook te horen toen we weer binnen waren. GEFELICITEERD.
  
* 25 februari. Nu moet het toch gaan gebeuren voor Tim Reijnen, nu moet hij het toch gaan doen; zijn rijbewijs halen. Na zo’n 45 minuten kwam hij terug met de examinator en kreeg te horen dat hij geslaagd was. Yessss het gelukt. Tim goed gedaan jongen, ga er wijs mee om, in principe is dit rijbewijs voor het leven, je moet het alleen niet vergeten af en toe te verlengen . Gefeliciteerd


* 20 februari, Stan Alofs oet Heytse, is aan de beurt om zijn examen te doen. En ja hoor..... hij is ook geslaagd. Nu kun je eindelijk met de auto naar de stage rijden, niet meer nat worden door de regen of lang in de bus zitten. En natuurlijk ook samen met Celeste er op uit.......! Gefeliciteerd.


*Maandag 13 januari, in de week van de winter die zou komen maar (nog) niet kwam. Iris Dohmen uit Reuver mocht haar rijkunsten laten zien aan de examinator.......! En dat deed ze dan ook maar even, behoorlijk zelfverzekerd leverde ze me daar een mooi stukje examen rijden af. Het zag er gewoon goed uit waardoor de examinator niets anders kon doen dan zeggen...... Gefeliciteerd, je bent geslaagd. Goed gedaan Iris, gebruik jerijbewijs wijs.....!

* Maandag 6 januari, het nieuwe jaar is net begonnen en Janou Kasander zou met een knaller kunnen beginnen als ze maar zou slagen voor het rijbewijs. En als 1e van 2014 Ietwat nerveus reed ze voorafgaand aan het examen naar het CBR. Maar wat bleek na einde oefening; al die spanning was niet zo nodig geweest en Janou was zonder meer geslaagd voor het rijbewijs. Janou mooi gedaan, gefeliciteerd, je hebt het verdiend.
Geniet er van!

 

 

 

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©