banner

Geslaagd 2015!

*De laatste van 2015 is Ricky Ramdas, een kleine roep om hulp ging er aan vooraf, of ik hem dan aan het rijbewijs kon helpen. Ricky was er al even mee bezig maar dat liep niet zo lekker. Die klik hadden wij wel. Hij moest nog het e.e.a. leren maar na enige oefening kwam hij goed op gang en zag ik een examen wel zitten. Uiteindelijk moest Ricky het toch zelf laten zien op vrijdag 18 december om 8.55u. Ook Ricky had eerst een voorgesprek en de grote panning zakte een beetje weg waardoor de weg vrij was voor een goede examenrit. GESLAAGD !! Ricky, mooi gedaan. Nu extra snel carriére maken als beveiliger.

*Maandag 14 december, Gijs Bol Raap staat in de starblokken om zijn rijexamen te doen. Om 2 uur is het dan zover, klokken gelijk, strakke blik en een rugzak vol zelfvertrouwen. Even een gesprekje met de examinator en dan........... weg zijn ze. Zo’n kleine 35 minuten later zijn ze terug, Gijs rustig als altijd, loopt naar binnen om de uitslag te gaan horen van de examinator................... GESLAAGD !!! Dat was gewoon een lekkere examenrit, zonder veel woorden en poespas, gewoon GOED. Gijs gefeliciteerd. 

*Joey Thijssen
, op donderdag 17 december is het dan zover. Eindelijk heeft hij de kans om zijn vrienden (Sjors en Rob) te laten zien dat ook hij het halen van zijn rijbewijs waard is. Hij moest er wel vroeg voor opstaan want om 7uur was ik al bij hem en om 8uur is het examen. Maar, dat is het Joey allemaal meer dan waard, hij is er klaar voor. Eindelijk met vriendin en dochter zelf de weg op. Niet anders dan ik verwacht had maakt hij het dan ook waar. Mooie rit, goed gereden, je bent het waard. Top!! Gefeliciteerd Joey

*De grote dag is aangebroken, op dinsdag 24 november om half 9, Rebecca Küpper mag eindelijk laten zien dat ze haar rijbewijs waard is. Met speels gemak laat ze de examinator zien dat het goed zit en hij haar met een gerust hart de weg op kan laten. Eerst nog even onder begeleiding van een coach, tsja, ze is nog geen 18, maar vanaf 5 januari mag het dan alleen. Ook dat mag voor Rebecca geen probleem zijn. Zeker niet gezien haar zelfverzekerdheid. Rebecca, veel rijplezier en veilige kilometers. Gefeliciteerd.

*Sef Hansen is op maandag 16 november om kwart voor 11 aan de beurt...... Gelukkig was de derde keer voor Sef scheepsrecht, aan het einde van zijn laatste rijles heb ik Sef even goed toegesproken met de woorden dat hij er echt klaar voor was om zelfstandig op pad te gaan in het verkeer. Hij heeft dit serieus genomen en ging vastberaden zijn examen in, en met succes!! Sef proficiat, je was een fijne vent om mee samen te werken.

Clausia Senssen*12 november 2015. Ongeveer een half jaartje nadat Claudia Senssen met toch een beetje lood in de schoenen toch weer is begonnen aan rijlessen mag ze zich om 9uur melden bij het CBR om eindelijk dan toch haar rijexamen te doen. Zo zenuwachtig dat ze was, zo onnodig bleek dat achteraf. In een zeer goede examenrit - heeft ze de examinator helemaal kunnen overtuigen. Toch was de verassing erg groot toen ze hoorde dat ze geslaagd was. Claudia toch... Gefeliciteerd.

*Maandag 26 oktober 2015. De herstvakantie is voor Jens Olsen goed begonn en. Om 9uur wordt hij verwacht bij het CBR voor zijn rijexamen. Na een peptalk en een goed voorgesprek met de examinator is het dan zover. De examenrit kan beginnen. Na enige tijd komen ze weer terug, Jens en de examinator om terug aan de tafel te horen te krijgen dat hij nu alleen de  weg op mag, dus GESLAAGD. Jens proficiat.

*Donderdag 22 oktober 2015 Marloes de Wolf. Zo, vandaag is de dag dat ik mijn rijbewijs ga halen, zegt ze, nadat ze om 8uur in de auto stapt. Tsja, denk ik, dat zal best moeten lukken. Geen gemakkelijke examinator maar dat maakt Marloes niets uit. Ze is er helemaal klaar voor endat bewijst ze wanneer ze na het examen aan de tafel te horen krijgt dat ze geslaagd is. Nu mag je wel keren op een oprit . Marloes geweldig gedaan, GEFELICITEERD.

*Maandag 19 oktober 2015, in vele opzichten een speciale dag voor Jeffrey Roos. Ook hij kwam via Rijschool Aktief bij Rijschool Menten en heeft een fantastische tijd gehad. Als kers op de taart is hij dan ook zeer verdiend GESLAAGD. Zijn kijk op het leven, met zoveel positiviteit, zal hem nog heel ver brengen. Jeffrey, ik ben trots op je, je Ome Theo. Hier wil ik mij helemaal bij aansluiten. Jeffrey gefeliciteerd. (Jos)

*Donderdag 15 oktober 2015, Jordi Manders, de jongeman uit Posterholt die carriëre wil gaan maken bij defensie. Ging vlekkeloos over van Rijschool Aktief naar Rijschool Menten. Ook hier liet hij zien uit het juiste hout te zijn gesneden. Zijn wil en inzet hebben hem al ver gebracht dus natuurlijk ook.... GESLAAGD !

*Vrijdag 9 oktober 2015, Luuk Janssens. Voor dag en dauw sta ik op de oprit bij Luuk om hem op te halen voor zijn rijexamen, om 8uur gaat het namelijk beginnen. Luuk, zelfverzekerd als altijd,  is toch een beetje nerveus, het is tenslotte toch een examen. Maar hij doet het prima en krijgt na ongeveer 40 minuten te horen dat hij geslaagd is. Nou Luuk, voor mij geen verassing maar toch: GEFELICITEERD.

*Maandag 5 oktober 2015, Monica, begonnen met lessen in Den Bosch en daarna via Rijschool Aktief bij Rijschool Menten terechtgekomen. Legt de lat altijd erg hoog voor haar zelf en streeft in alles naar het beste. Dat kon je wel zien omdat ze tijdens haar vakantie op de Filipijnen zelfs nog een lesje heeft genomen bij een lokale rijschool. Maar... met succes ziedaar: GESLAAGD. Monica gefeliciteerd!

*Maandag 5 oktober 2015 10.45u, de Italiaan Giovanni Paloni mag zich melden op het CBR in Horn voor zijn rij examen. Om 10 uur haal ik hem op bij het station, dan naar Horn, niet echt nerveus,  wel nieuwsgierig naar het examen. Hij gaat er een mooie rit van maken zegt hij, toch twijfelt hij bij terugkomst. Hij had toch maar 1 bijzondere verrichting gedaan? nee hoor, diverse, bij vertrek, in het verkeer en het parkeren bij terugkomst. De examinator maakt aan die twijfel snel een eind.... Gefeliciteerd, het was prima, je bent geslaagd. Giovanni, volledig verdiend, gefeliciteerd.

* Zaterdag 26 september 2015, Melissa Hamer (from New Zealand) is aan de beurt om te laten zien dat ze hier de weg op mag. Op zaterdagmiddag felle zon..... maar goed, het moet toch gebeuren. Nerveus als ze is, lukt dat wel met de taal en zo, maar dat gaat prima, de examinator spreekt vloeiend Engels en laat haar alle hoeken van Roermond zien. Dan weer terug naar Horn en wachten op het oordeel. GESLAAGD !! Congratulations Melissa, drive safe.

*Maandag 15 september 2015, Huug Claessen heeft rijexamen. Extra vroeg opstaan hoeft niet want het is een buurjongen. Huug gaat ervoor,nugaat het gebeuren. “Moet ook kunnen” heb ik hem gezegd. Om 9uur is het zover, eerst het praatje met de examinator en dan..... RIJDEN!! Een half uurtje later komen ze weer naar binnen. “Dat is snel” zeg ik. Maar met een reden, het was gewoon goed. Huug gefeliciteerd met je rijbewijs.

* September 2015, zo’n beetje alle vakanties zijn afgelopen en de scholen zij weer begonnen, Joep Baetsen uit Swalmen is de eerste na de vakantie die zich mg melden bij het CBR. Om 14.55uur wel te verstaan gaat het beginnen. Nerveus is hij niet, hij gaat uit van zijn eigen kunnen en dat is, zo moet ik eerlijk zeggen, veel. Joep kan het, hij moet het alleen maar “even’ laten zien. Zonder veel blikken of blozen doet Joep waar hij voor gekomen is.....SLAGEN. Joep TOP, gefeliciteerd.

*17 Augustus 2015, terwijl ik in Frankrijk zit (voor een welverdiende vakantie, denk ik toch.) is het René Ebert uit Swalmen die om 8uur ‘s morgens mag aantreden voor zijn rijexamen. Samen met Theo mijn collega meldt hij zich bij het CBR in Horn. Zijn motto voor de dag: Slagen !! Daar heeft hij dan zo’n 30 – 45 minuten voor. Maar hij doet het dan ook. Goed gereden en verdiend geslaagd. René gefeliciteerd.

*Eindelijk vakantie, dat was zo’n beetje het eerste wat Shira Peeters vandaag 7 augustus tegen mij zei toen ik haar kwam halen voor haar examen. Maar eerst om 10 voor 4 nog even examen doen..... Daarna lekker feesten op de Beachparty in “oppe Ruiver.” Maar eerst examen doen..... tsja dat moest nog even gebeuren, de feilloze rit naar Horn deed mooie dingen vermoeden alleen nog even met de examinator...... slik. Maar 35 minuten later krijgt ze dan dat te horen wat ze he-le-maal verdiend: GESLAAGD. Shira maedje... good gedoan en doot dien bes sjtrakkes in Nijmegen.

*Dit is miene daag! Moet Finn Smeets uit Swalmen hebben gedacht. 1.05uur op vrijdag 7 augustus is een mooie tijd om het rijbewijs te gaan halen. Onze Viking, zo zou je hem best kunnen noemen, deed vervolgens wat hij moest doen.Als een onverschrokken krijger het examen rijden met het daarna welverdiende resultaat: Geslaagd. Finn, mooie prestatie, doot der dien veurdeil mit.
  
*Bo Raemaekers vond 17 juli 2015 half 3 een goed moment om haar rijexamen te gaan halen. Dat was het plan en .... zo heeft ze het ook uitgevoerd. Eindelijk kon ze dat laten zien wat we al lang tijdens de lessen hadden gezien; een mooie examenrit. Geen probleem! Dat blijkt ook aan de uitslag, Prima, geslaagd. Bo gefeliciteerd, hartstikke verdiend. Geniet er van.

*8 uur 16 juli 2015, vakantietijd maar.... het blijft vroeg voor een examen. Toch is het de hoogste tijd voor Zieyad Hussein om te laten zien wat hij waard is, zijn rijexamen gaat beginnen. Het gaat best lekker.... heel lekker zelfs, zou het dan toch?? Na terugkomst aan de tafel bij de examinator komt het verlossende woord: GESLAAGD.... Zieyad gefeliciteerd.

*Donderdag 9 juli 2015. Om 9uur begint het examen van Andy Smeets. Aan hemde taak om zin rijkunsten te laten zien aan de examinator en te horen of zijn rijkunsten voldoende zijn om zich alleen om de weg te gaan vertonen. De rit duurt ietsje langer dan normaal want de examinator wilde gewoon zien dat het goed is. En dat was het, na en verder vlotjes verlopen examenrit komt dan hetgeen wij wilden horen......GESLAAGD !! Andy gefeliciteerd.

*Taat tuut taat tuut.... Michael Kraan wil nu toch eens zijn rijbewijs halen. Nu eens even niet zichzelf gek maken maar gaan als de brandweer!! En dat doet hij dan ook, alleen is hij zelf meer verbaasd dan de examinator  en ik. Wij zagen alleen maar een goede gedegen examenrit met een logisch resultaat...GESLAAGD... tot gevolg. Michael gefeliciteerd, laat de scooter nu  maar thuis. Bij de brandweer zullen ze er blij mee zijn.
  
*We schrijven vrijdag 26 juni 2015, Daan Gehlen uit Herkenbosch is om 8uur aan  buurt om zijn rijkunsten te laten zien aan de CBR examinator in Horn. Relaxed komt hij vandaag over, hij heeft er zin in. De examinator moet nu maar eens vertellen wat hij of zij er van vindt.
Blijkbaar klopt het allemaal en vindt de examinator dat Daan het goed genoeg heeft laten zien. Hij is dan ook geslaagd. Daan gefeliciteerd, hoeft je moeder je niet meer naar al die wedstrijden te brengen............eehhh als je 18 bent.

* Maandag 15 juni 2015, Diede Schrauwen uit Swalmen wil nu laten zien wat hij waard is en zijn rijbewijs gaan halen. Aan het rijden tijdens de lessen zal het echt niet liggen, die gaan van een leien dakje, alleen nu....CBR....Examen! Ach, dat blijkt achteraf maar een formaliteit. Zonder problemen laat hij de examinator zien dat het goed zit en zou luidt dan ook het oordeel; GESLAAGD. Gefeliciteerd

 *Max Seegers wil op 12 juni laten zien dat hij in 1 keer kan slagen voor zijnrijbewijs.  Moet kunnen zeg ik dan, je bent er gewoon klaar voor. Toch kost het ietwat moeite om te laten zien dat ik gelijk heb, het is dan ook een  examen.Maar uiteindelijk haalt Max zonder veel problemen dat felbegeerde rose kaartje binnen, nog voor zijn verjaardag. Max: bun trots op dich.
  
*Joost Cauberg uit Horn had in de aanloop naar het examen een beetje pech qua tijdspad. Enige vertraging kon hem er echter niet van weerhouden om op 11 juni dan eindelijk het rijexamen te gaan doen. Aan zijn zelfverzekerd- heid zal het vandaag niet liggen. Hij weet het gewoon zeker... vandaag gaat het gebeuren. En inderdaad, na een fraaie examenrit komt de velossing... GESLAAGD!! Joost gefeliciteerd.

*Om 12uur op 1 juni sta ik voor de deur bij Mohamed Shaalan. Het is vandaag hoog tijd voor hem om zijn rijbewijs te gaan halen. Maar de geboren Egyptenaar is toch wel erg nerveus voor zijn examen, alles is hier anders...... Ondanks dat alles hier anders is mag hij nu iedereen vertellen dat hij zijn rijbewijs  heeft gehaald en hij nu met de auto naar zijn werk kan en dat hij zijn zoon Thomas  en vrouw Erica ook overal naar toe kan brengen. Mohamed Gefeliciteerd.

*
Juni begint vroeg dit jaar, 1 juni om 7uur sta ben ik bij Alexander Boisseau om hemop te halen voor zijn rijexamen om 8uur. Erg vroeg allemaal, maar ja, als je je rijbewijs wilt halen moet er soms wat tegenover staan. Zo kort na de schoolexamens nu dan het rijexamen is ook weer een uitdaging. Het is er wel een die Alexander met beide handen aangrijpt en hij zorgt er dan ook voor dat hij na afloop gefeliciteerd mag worden met het behalen van zijn rjjbewijs. Goed gedaan jochie......, gefeliciteerd!!

*Wat is 8uur voor een rijexamen toch vroeg.... al die fietsers en die mensen die naar het werk gaan. Toch is het het voor Vera Theelen op 22 mei de tijd om haar rij-kwaliteiten te tonen bij het CBR. En dankzij die drukte lukte dat heel goed. Vera liet zien dat de drukte vervelend kan zijn maar dat je er toch zonder problemen mee kunt omgaan. Vera gefeliciteerd !!!!

 *Maandagmiddag 11 mei 2015, Kevin de Winter mag ook vandaag zijn rijkunsten laten zien. Om 5 voor 3 worden we naar binnen geroepen en beginnen de voorbereidingen voor het rijexamen, ID controle, gesprekje met de examinator etc. om vervolgens met de examinator op pad te gaan. Ik ben er wel klaar voor, laat Kevin blijken. Ik ga lekker alleen, je hoeft niet mee te gaan. Vind ik een goed idee, ik heb er nl ook alle vertrouwen in.

*Maandag 11 mei 2015, om 10 voor 9 gaat Rick Pouls laten zien dat hij zijn rijbewijs moet krijgen. Bij zijn laatste rijles afgelopen zaterdag zei ik al..... nou Rick; “dit is je laatste rijles.” Rick moest het nog maar zien, maar ik wist wel beter en was er zeker van, dit gaat hem worden. Zo was het dan ook, na zo’n 3 kwartier kwam dan ook het ntwoord.....GESLAAGD!!! Rick we hebben een speciale band opgebouwd, laten we dat zo houden. Succes.

 *Ook voor Bas Weekers is 30 april weer een feestdag geworden. Hij mocht zich om 1.40uur bij het CBR in Horn melden voor het rijexamen. Ook Bas krijgt zo’n dik half uur om zich te bewijzen achter het stuur. “Ondanks een klein missertje, het was gewoon een verder prima examenrit.”  “Bas is gewoon terecht geslaagd, laat daar geen twijfel over bestaan.” zijn de worden van de examinator later die dag. Dus Bas, hartstikke gefeliciteerd. 

*30 April 2015, dat was vroeger een feestdag, maar voor Noortje Voestermans is dat opnieuw een feestdag geworden. Want, om 8uur ‘s morgens mag ze zich melden bij het CBR in Horn. Het rijexamen gaat nu echt beginnen. En na een half uurtje en de nodige complimenten van de examinator (ook wanneer ik hem later die dag nog spreek), heeft ze laten zien dat dat ze dat rijbewijs meer dan waard is. Noor, gefeliciteerd.

*m 8uur op 9 april sta ik voor de deur bij Joost Bus, allereerst om hem te feliciteren met zijn 17e verjaardag. Maar hij heeft vandaag niet alleende tijd nodig om zijn verjaardag te vieren maar hij wordt eerst nog om 5 voor 9 verwacht bij de examinator van het CBR in Horn. Jazeker, het rijexamenstaat vandaag ook op het programma van Joost. Het kan dus dubbel feest worden..... en....... Ja hoor, na afloop van het examen komt dan het verlossende woord, nog enkele tips 2toDrive etc. en weer terug naar school. Joost dubbel gefeliciteerd. Mooi gedaan.

*Kevin Janssen is aan de beurt voor zijn rijexamen op maandag 30 maart 2015. Om 13u haal ik hem op want een beetje inrijden en alles goed zetten in de auto is geen overbodige luxe. Bovendien haalt het een beetje van de altijd aanwezige examenspanning weg. Om 14uur is het dan zover.... hij mag naar binnen, waar de examinator al op hem wacht. Na een kort praatje is het dan zo ver. De examenrit  begint en eindigt een 35 minuten later in Horn. Met het gewenste resultaat !! Sorry Kevin, geine dreuge zeiver meer in de lesauto, noe moog se het allein doon. GEFELICITEERD.

 *Bram Hendrix, ozze semi-professionele drummer van o.a. Chivy & the Bluezicians mag vanaf nu zelf rijden naar alle gigs die de band heeft doorhet land heen. Want op vrijdag  27 maart om 11.40uur begon zijn examen en hoewel hij toch wel nerveus was kwam tenslotte toch het verlossende woord: GESLAAGD !!!!. Sjoon Bram, good gedoan. Veul succes op de waeg en mit de meziek.

*En dan ook op 26 maart, maar dan om 5 voor 3 mag  Nena Dingelstad laten zien wat ze kan. Tsja zo’n examen is niet zomaar iets, je moet het eerst maar eens doen. Spannend !! Nena laat dan in een rustige rit zien dat ze het rijbewijs verdiend en dat krijgt ze dan ook te horen na afloop. Good gedoan Nena, gefeliciteerd en gebroek het good.

*26 maart 2015. Om 8uur is het dan zover, Nicole Rutten is klaar voor het rijexamen echter....   alleen nog even aan de examinator laten zien dat het ook goed is die "stuurvrouwskunst.” Zonder problemen en met een dik compliment krijgt ze te horen dat ze geslaagd is, geen twijfel mogelijk, die rit was gewoon goed en je reed zoals je in de lessen deed. Gefeliciteerd, mooi gedaan.

*Ja Jules, 2 maart 2015 moet het dan echt gebeuren. Tussen al je drukke bezigheden in Amsterdam (o.a. Studie etc.) door, wordt je nu verwacht bij het CBR in Horn om je rijexamen te gaan doen. Om 10.20u mag je naar binnen. De examinator legt nog eens rustig uit wat hij van jou verwacht en enige tijd later mag je in de auto de parkeerplaats gaan verlaten om geruime tijd later weer een parkeerplaats te gaan zoeken bij dat zelfde CBR. Dat was een gewoon goede examenrit!!! Gefeliciteerd !!!

*Om 9.50u op donderdag 26 februari 2015 wordt Robin Bonke uit Reuver naar binnen  eroepen bij het CBR. Examen moet hij doen. Hij kijkt er toch wel een beetje tegenop. Met knikkende knieën gaat het dan beginnen. Wat zou het worden ?!?!?! Na zo’n 3 kwartier komt de uitslag................ Geslaagd !! Hij kan het bijna niet geloven. Toch is het waar.  gefeliciteerd!

*Dan donderdagmiddag 26 februari 2015 om half 3. Voor de 2e keer vandaag mag de rijschool zich melden bij het CBR. Ditmaal voor Nadine Schaeffer uit Vlodrop.  En wat ze zelf niet voor mogelijk hield (wij dus wel) ging toch wel gebeuren, na een zeer sterke examenrit krijgt ze dan eindelijk de gewenste uitslag. GESLAAGD. Super gedaan, gefeliciteerd.!

*19 februari 2015, 7uur (voor mij vreselijk vroeg) haal ik Suzanne de Wolf thuis op, ze heeft om 8uur nl rijexamen. Als ze bijna naar binnen mag is er toch wat gezonde spanning van het  gezicht af te lezen maar ja, het gaat nu toch echt beginnen. Een kleine 3 kwartier later zitten  we al in de auto terug naar  huis met een blije Suzanne naast me, ze is geslaagd en goed ook. Mooie rit, verdiend geslaagd. Ik ga die gezellige (meestal avond) uurtjes toch wel missen.  GEFELICITEERD

*Maandag 9 februari 2015. Het is een beetje een druilerige ochtend als ik met Monica Linssen koers zet richting het CBR in Horn. Oei wat een spanning..... . Wanneer ze om 10.20u naar binnen mag wordt het bijna te veel....... bijna. De examinator weet e.e.a. goed op te lossen en de rust terug te brengen. Zo’n 40 minuten en een bijna vlekkeloze rit later komt dan de gehoopte uitslag...... GESLAAGD !!  Monica gefeliciteerd.

*Kijk eens aan.... Donderdagmiddag half 3 CBR in Horn. Sandy Crompvoets is nu aan de beurt om eindelijk het verlossen woord te gaan horen. Na een beetje stroeve start, kan gebeuren, komt ze eindelijk op toeren. Rijdend richting Swalmen, dus bijna naar huis, voelt ze zich steeds meer op het gemak. Uiteindelijk nu weer terug naar Horn en ja hoor.... het is gelukt. Sandy gefeliciteerd, niet meer in de kou richting Camillus rijden. Proficiat.

*Yes, yes, yes, Renée Kuijpers is op donderdag 5 februari 2015 geslaagd voor haar rijbewijs. Het was nu een mooie rit, precies zoals je mij dat al zo vaak hebt laten zien in de lessen. Je hebt op de best mogelijke manier iedereen ervan kunnen overtuigen dat je het rijbewijs  verdient. Nu hoef je als bakker niet meer ‘s morgens vroeg door de kou te fietsen en ben je gelijk na aankomst een echte warme bakker. Gefeliciteerd.

*Het examenjaar van Birgit Hanssen begint dus al op 26 januari 2015 om 2uur. Dat is de tijd dat ze voor haar rijexamen bij het CBR in Horn naar binnen wordt geroepen om even later te laten zien of ze het rijbewijs mag gaan aanvragen. Ik mag wel zeggen; na een mooie examenrit volgt dan ook de gehoopte uitslag: GESLAAGD !!!  Birgit gefeliciteerd, mooi resultaat.

*Kandidaten voor het praktijk examen van 8.55uur kunnen naar binnen komen; “Dat hoort Audrey Broens op donderdag 22 januari bij het CBR in Horn.” Oeioei, het rijexamen kan gaan beginnen. Audrey... lekker zelfverzekerd, mag laten zien dat ze klaar is voor het echte werk. Om 10 over half 10 zitten we al in de auto terug naar huis..... nu even niet zelf rijden want....... ze heeft haar zojuist behaalde rijbewijs (nog) niet bij zich. Yessss geslaagd, mooi gedaan. Gefeliciteerd.

*Donderdag 15 januari. Om 10 voor 10 wordt Jari Fontijn binnengeroepen bij het CBR. Examentijd !! Oei toch nog een beetje nerveus gaat de rit beginnen, die nervositeit begint snel te verdwijnen en maakt langzaam plaats voor zekerheid dat er een goede
rit gereden gaat worden. Zo’n 3 kwartier later volgt dan het verlossende woord. GESLAAGD !! Mooi resultaat na een goede examenrit. Gefeliciteerd.

Ja, het is een feit! De eerste geslaagde van 2015.
*Iris van Ameijde wordt om half 3 op maandag 5 januari 2015 verwacht bij de examinator van het CBR. Na een enerverend jaartje waarbij ze voor de 3e keer moeder mocht worden mocht in het prille begin van het nieuwe jaar haar rijkunsten laten zien. Een beetje nerveus was ze wel, maar dat mocht de pret niet drukken. Met een steeds sterker wordend optreden zou ze zo’n 3 kwartier later gaan horen wat de uitslag zou zijn. Jaaaaa, Geslaagd!!! Gefeliciteerd Iris, je hebt het dubbel en dik verdiend.

 

 

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©