banner

Geslaagd 2017!

*Er moet ook iemand zijn die als laatste van het jaar slaagt, die eer valt Camille Smeets uit Roermond te beurt. 20 December om 14.50u gaat het beginnen, even kennismaken en dan de examenrit gaan rijden. Tsja, zo kort voor de kerst is het wel redelijk druk overal, maar Camille laat zich geenszins van de wijs Brengen en toont waarvoor ze gekomen is, het rijbewijs halen. Mooi gedaan Camille, gefeliciteerd met je rijbewijs.

 *En dan eens iets heel anders, Mila Zotova uit Linne (maar eigenlijk uit Rusland), is heel wat gewend qua autorijden maar dat is juist het probleem, zo rijden als in Rusland wil ze niet. Ook Mila heeft bewust voor de automaat gekozen. Een goede keus blijk nadat ze op 18 december om 10.20uur is gestart met haar examen. Het gaat helemaal prima, ze straalt de rust uit die ik gewend ben in de lessen. Die rust betaald zich uit, geslaagd!! Gefelicteerd Mila.

*Vrijdag 15 december om 9uur, nu eens geen rechtszaak of juridisch advies maar een rij-examen en ja Roxanne Pansters uit Roermond, dat moet je toch echt helemaal zelf doen. Roxanne is er wel aan toe, na een aantal keren beginnen en stoppen met rijlessen moet het nu toch echt goed genoeg zijn. Weliswaar in de automaat, maar; who cares, rijden is rijden en zo is het. Zo denk ze er zelf ook over en vanaf nu mag ze het helemaal zelf gaan doen. Proficiat Roxanne, met je rijbewijs.

 * Na een paar dagen lappenmand mag ik op donderdag 14 december Jaleesa Bar in Reuver op gaan halen want ze heeft om 14uur haar rij-examen. Jaleesa oogt relaxed en heeft er zin in, dat is mooi en komt goed uit. Dat legt wat minder druk op de situatie. Deze rust betaald zich dubbel en dwars uit, want Jaleesa rijdt probleemloos haar examen, zonder echte opmerkingen en commentaar is het resultaat dan ook positief.  Gefeliciteerd, nu lekker met de kids op stap.

*Mickey Blomsma uit Neer is gelukkig niet meegenomen naar Spanje, want op 7 december staat hij Helemaal klaar om zich om 14.00 uur te melden in Horn bij het CBR voor zijn rij-examen. Hij heeft er zin in, zo laat hij mij duidelijk weten. De lessen zijn leuk maar op een gegeven moment is het goed geweest en is hij er wel klaar mee. Vind ik ook en na een leuke examenrit is de examinator het er helemaal mee eens. Mickey je bent geslaagd klinkt het. Proficiat.

*Zo vlak voor sinterklaas en haar verjaardag, mag Steffie Stienen uit Roermond op 4 december om 10.20uur kennismaken met de examinator die haar daarna tijdens haar examenrit zal gaan beoordelen. Het hoeft niet perfect Steffie, het moet veilig. Deze woorden heb ik haar regelmatig gezegd en op het hart gedrukt. Dat is mijn enige zorg bij haar, maar dat blijkt helemaal ongegrond want Steffie weet wat haar te doen staat en laat dat ook met verve zien. Geslaagd, gefeliciteerd Steffie.

*De laatste maand van het jaar is alweer begonnen, op 1 december om 1 uur is het Sanne Vilters die mag laten zien dat al die rijlessen goed besteed zijn geweest. Examens zijn niet Sannes favoriete bezigheid, zo heeft ze me al regelmatig laten weten. Ik zwem liever een wedstrijd. Dat wist ik. Maar Sanne moet er nu toch aan geloven want alleen voor een paar mooie ogen krijg je dat roze kaartje niet. Sanne gaat er voor en ook nu laat ze zien dat ze er klaar voor is. Proficiat Sanne !!


*De laatste dag van november (30-11) alweer, Benjamin Russ staat te “popelen” om zich bij het CBR te gaan melden voor het rij-examen. Om 11.40u gaat het beginnen. Oei, dezelfde examinator als bij de TTT, hij was best streng, maar toch. Benjamin is eigenlijk wel gerustgesteld, hij kent deze examinator tenslotte al en weet dat hij nu moet laten zien dat het goed is. En dat doet hij, in een prima rit, zoals bij de uitslag wordt verteld, mooi gedaan Benjamin, GEFELICITEERD.

*En daar is hij weer, nadat Rick Pouls eerst zijn rijexamen automaat heeft gehaald, bleef toch de wens om ook in een schakelauto te mogen rijden, bestaan. Maandag 27 november 2017 om 14.55uur is het dan zover. Rick mag laten zien dat ook dit examen geen probleem is voor hem. Ondanks alles is hij toch wat nerveus, het blijft een examen. Maar toch blijkt alle spanning ongegrond. Rick laat ook nu zien dat het goed is. Proficiat Rick, nu samen met je broer Ralph een feestje. Binnen 5 dagen allebei geslaagd. Mooi.

 *Vrijdag 24 November wordt Pascal Meerts om 10.45u verwacht bij het CBR om rij-examen te doen. Tenslotte mag hij er nu wel eens vanaf zijn van dat lessen enzo. Gelijk heeft hij, maar hij weet wat hem te doen staat vandaag, gewoon een goede, veilige rit rijden. Zo dat de examinator het gevoel heeft dat hij zich door Pascal veilig van A naar B kan laten rijden. Pascal houdt woord en doet dat, een gewoon goede examenrit. Geslaagd .Pascal gefeliciteerd.

*Ralph Pouls is op 23 November om 14.00u he “slachtoffer” om rij-examen te doen. Ralph is een jongen die best een goed potje kan autorijden maar het zichzelf nogal moeilijk kan maken en dat weet hij natuurlijk zelf het best. Toch is hij niet van plan om het zichzelf moeilijk te maken vandaag, Ralph is er op gebrand om gewoon te laten zien dat hij kan autorijden. Dat doet hij dan ook met Verve, niet foutloos, wel veilig zodat hij examinator probleemloos heeft overtuigd. Proficiat Ralph.

*Fauzia Ahmadi is een heel ander verhaal, heeft al in heel Nederland gewoond en is toch al wat jaren bezig om Haar rijbewijs te halen, alleen is ze nu pas eens overgestapt op een automaat, op 17 November om 8.30u mag Fauzia dan een gooi doen naar het rijbewijs. Iets wat ook lukt,  

*Dan ook weer op de 13e (November) maar geen vrijdag  om 14.00u Joost Heijman zijn examen doen bij het CBR in Horn, Joost is net enkele weken eerder 17 geworden dus als hij slaagt is hij 1 van de jongste. Ben benieuwd, heet moet kunnen, hij rijdt goed en gedisciplineerd en weet tijdens de examenrit de examinator op alle fronten te overtuigen dat hij het rijbewijs verdiend. Daarom zonder twijfel: Geslaagd. Proficiat Joost.

*Vrijdag 10 November 14.55u Tom Bazelmans uit Roermond mag bijna beginnen aan zijn rij-examen. Op  tijd aanwezig zijn bij het CBR, even alle formaliteiten afhandelen en dan naar de examinator om de aanstaande rit even door te spreken. Alle aspecten komen aan de orde, de bijzondere manoevres de vragen over de auto, de situatiebevraging en het zelfstandig autorijden. Ach Tom was al op de hoogte. Desalniettemin eerst nog die examenrit. Kat in het bakkie blijkt achteraf, gewoon super. Gefeliciteerd Tom.

*Lotte Leurs uit Roermond mag om 9 November 10.45u bij het CBR aanwezig  zijn voor haar rij-examen. Na een goede voorbereiding in de weken ervoor en een positieve TussenTijdse Toets is het dan nu tijd om de hele rij-opleiding af te ronden. Samen met de examinator gaat ze dan ook op stap om een dik half uur later weer terug te keren bij het CBR. Lotte wordt door de examinator van harte gefeliciteerd met het resultaat. Het moet even bezinken dat ze geslaagd is. PROFICIAT

*6 November 14.30u Jolien Kessels uit Swalmen, een schitterend mooie herfstdag is het decor van het rijexamen van Jolien. Ze is er helemaal klaar voor en gaat het examen dan ook met vertrouwen tegemoet. Na de kennismaking met de examinator gaat het al snel richting auto om snel op pad te gaan in de herfstzon. Na enige tijd komen ze weer terug op de CBR locatie om de uitslag te bespreken. Natuurlijk GESLAAGD !! Gefeliciteerd Jolien!

*Op 3 November 15.50u is Yoa Beumer uit Roermond even hier vanuit Leuven (B), waar ze studeert,  om rij-examen te doen. Ondanks dat het niet eens haar derde examen was, stond 3 november toch voor 3x is scheepsrecht!! In een prima examenrit kon Yoa dan ook laten zien waarom ze vandaag bij het CBR is. Een mooi examen, goed gereden en zonder twijfel terecht geslaagd. Gefeliciteerd.

*Emmelijn van Eldik uit Roermond, 2 November 8.00u, wel erg vroeg zegt Emmelijn als we naar het CBR rijden, maar ja, dan Is het lekker druk en ben je goed alert. Dat is een goed uitgangspositie voor Emmelijn, ze heeft wat uitdaging  nodig. Dat blijkt tijdens de examenrit dan ook, veel activiteit op de weg waardoor ze continu alert moet zijn  en blijven. Het brengt Emmelijn het rijbewijs. Prima gedaan, PROFICIAT

*30 Oktober 8.00u Rogerio Chiabai. Mijn Braziliaans (Portugees) is wat roestig, maar samen met een tolk en een A4 met wat teksten/opdrachten in het Portugees zijn we dat toch bij rij-examen  aanbeland en mag Rogeria laten zien dat hij ook hier in Nederland veilig op weg kan. Met tijdens het examen  Pastoor Wilson Varela als tolk (en geestelijke steun) moet het toch geen probleem zijn . En dat blijkt, na zo’n 35 minuten keren ze terug en heeft Rogerio het rijbewijs gehaald. Gefeliciteerd.

*Dan 26 Oktober om8.55u is Jarno Henstra uit Posterholt, de volgende die zijn skills mag tonen bij het CBR. Jarno is zo iemand van; dat ga ik gewoon even doen. Tsja maar het is een rij-examen en dat doe je niet zo maar even. Maar goed, ook Jarno krijgt de tijd om zich te bewijzen aan de examinator en dat doet hij toch met verve. Prima rit, goed examen en terecht het rijbewijs. Proficiat Jarno.

*Brrr, vrijdag de 13e, niet iedereen vindt dat prettig. Maar toch 13 Oktober is het de dag dat Troy Janssens uit Roermond om 8.00u verwacht wordt bij het CBR in Horn om zijn rij-examen te doen. Troy boeit dat bijgeloof helemaal niets en denkt alleen maar aan dat rijbewijs, de theorie heeft al lang genoeg geduurd dus dit doen we gewoon direct goed. Troy houdt woord en rijdt een fenomenale rit. Super geslaagd, gefeliciteerd Troy. 

*Dan, 9 Oktober 14.30u, Yvon Togni is uitgenodigd om examen te komen doen voor haar B rijbewijs bij het CBR. Een nerveuze muts die gewoon goed kan rijden maar te weinig vertrouwen heeft in zichzelf.  Jammer wat rijden kan ze. Maar ja, zo’n enge examinator naast je…! Toch blijkt het allemaal achteraf heel erg mee te vallen en gaat de rit prima. GESLAAGD. Proficiat Yvon 

*Op 6 Oktober om 15.50u is het Sharona de Winter die haar fel begeerde pasje gaat proberen te halen. Ze is er volledig op gebrand om zo’n goede examenrit te laten zien dat er geen ruimte meer zal zal voor twijfel bij de examinator. Daar heeft ze dan een dik half uur voor, ze gaat er helemaal voor. En niet voor niets, zo blijkt bij terugkomst; Geslaagd, Gefeliciteerd Sharona.


*Tom Hendriks uit Sint Odiliënberg mag om 9.50u op 28 September zich melden bij het CBR in Horn voor zijn rij-examen. Bij zijn TTT enkele weken eerder was toch was nerveus gebleken en achteraf is het dus maar goed geweest dat Tom deze ervaring heeft gehad. Hij stapt nu een stuk zelfbewuster en met veel meer vertrouwen in zichzelf in de auto samen met de examinator en wat blijkt 40 minuten later?  Prima rit en terecht geslaagd. Proficiat Tom.

*Maandag 11 september. Zou het voor “Schutterskoning” Jules Knops uit Herkenbosch weer een triomf worden. Om 10 voor 10 mag hij zich melden bij de examinator. Jules laat maar zien uit welk hout dat je gesneden bent. Een waarlijk keigoede examenrit volgt het volgende halfuur. Jazeker Jules, zo moet het. Een echte HEEL goede examenrit volgt op de goede voorbereiding. Jules GEFELICITEERD. Mooi gedaan, CHAPEAU!!

 *Dan op vrijdag 8 september om 9.50u. Judith Bus uit Swalmen gaat de eer hooghouden want ze gaat ervoor, dat Rijbewijs moet in de pocket. Maar ja, eerst nog even een goede en veilige examenrit rijden. Dat is aan Judith wel toevertrouwd, “redelijk” zelfverzekerd, (ja ook Judith heeft zenuwen) vertrekt ze voor haar examenrit. Toch blijkt al die spanning niet echt nodig, in een zeervoortvarende fijne rit laat ze onomwonden zien dat dat Rijbewijs inderdaad in “de pocket” kan.  Dat is dan ook zo, geslaagd!! Proficiat Judith.

 *De GIFGROENE Opel Astra staat al klaar maar eerst zal Britt Peeters  nog “even”  de examinator ervan overtuigen dat ze inderdaad alleen de weg op kan en mag. Op 7 september om 9uur mag het feestje?!?! Beginnen. Ze is er in ieder geval helemaal klaar voor. Dit ga ik halen is haar motto, maar toch, spannend is het wel!  Ondanks die spanning weet Britt Peeters de examinator te laten genieten van een fijne examenrit, prima gereden En verdiend geslaagd. Gefeliciteerd Britt.

  *24 Augustus. Hij heeft er even op moeten wachten, even in Canada zijn hoofd vrijmaken, om om haf 3 deze middag het rijexamen te laten afnemen. Mag geen probleem zijn, maar spannend maakt hij het toch nog even. Hugo Frederix houdt het hoofd gelukkig koel en laat zien dat er niemand aan mag twijfelen dat hij het rijbewijs waard is. Dat blijkt dan ook maar weer, GESLAAGD!! Proficiat Hugo.


*Michelle Pellegrims  is op maandag 17 juli om kart voor 11, vlak voor haar vakantie aan de beurt haar rijkunsten te gaan  vertonen en te laten beoordelen. Dat moet toch eigenlijk geen probleem zijn, maar toch…. Ook Michelle kent zenuwen en maakt het toch nog erg spannend. Niet nodig meid, je bent gewoon super goed geslaagd. Gefeliciteerd.


*Ook op 17 juli vlak voor haar vakantie mag Veerle van Esser haar KUNSTEN gaan vertonen bij het CBR.Om 2 uur in de middag gaat het beginnen, alle straten zijn afgezet, daar gaat VEERLE!!Ach waarom zo moeilijk doen, Veerle rijdt gewoon een helen leuke, veilige rit. Kortom ze laat er gewoon; Geen twijfel over bestaand, hierrrr dat rijbewijs. Proficiat.


* Tsja, het kostte me een nieuw scherm voor zijn telefoon maar Bob Geraads weet er gelukkig nog niets van wanneer hij op donderdag 6 juli om 5 voor 3 zijn rijexamen begint. De rust zelf….. eh nee, Bob niet. Maar toch redelijk rustig rijdt hij de rit. Er kan nu nog maar 1 juiste uitslag zijn; GESLAAGD dus. Proficiat Bob.


*Maandagmiddag 3 juli. Lekker cruisen wordt nu het motto. Na een toch wel k leuke examenrit is Fieke Rutten er in geslaagd het zo fel begeerde roze kaartje te bemachtigen. Eindelijk alleen de weg op, zonder Dakbord op de auto en niemand die roept links of rechts of zelf rechtdoor op de rotonde.Gewoon zelf doen waar je zin in hebt. Mooi gedaan Fieke, gefeliciteerd.

 *Zo vlak voor de vakanties mag op 31 Juli om 8.55u Daan van den Hoogen uit Reuver zit melden bij het CBR voor zijn rij-examen. Als Daan nu kan laten zien wat ik al maanden zie, dan mag zo’n examenritje voor hem geen enkel probleem zijn. En dat blijkt dan ook wel, Daan redt zich prima door het hele examen en in alle situaties, ook als het even moeilijk wordt. Geen enkel probleem voor Daan. Gefeliciteerd.

*Ondanks de examenstress en verhuisperikelen is Dion Cox de volgende om op 26 juni 2017 zijn rijexamen af te leggen, hij is er helemaal klaar voor en wil er voor gaan zorgen dat ook hij zijn spulletjes zelf kan gaan verhuizen van Posterholt naar Herkenbosch. Het examen begint om 11.40u in Horn om zo’n 40 minuten later te eindigen met de mededeling dat hij geslaagd is. Mooi Dion

*Op deze warme 15de juni is er nog een examen, Servé Nelissen uit St.Odiliënberg is om 13.10 uur de volgende die zich mag melden bij hetCBR.Duitse dag dus mega drukte in Roermond, maar toch. Servé gaat er voor, dit is zijn moment , zijn moment van glorie. Maar eerst nog even dat vervelende examen doen. Tsja het gaat niet anders. Ook Servé vertrekt voor een examenrit vanaf de parkeerplaats om enige tijd later weer terug te keren op die zelfde plek. Ook hij is GESLAAGD. Proficiat Servé.

*Donderdag 15 juni, heeel vroeg in de morgen, om 7 uur sta in voor de deur bij Dennis van Tienen uit Reuver, om 8 uur uur heefthij zijn afspraak bij het CBR. Maar eerst nog even lekken warmrijden. Om 8 uur is het dan zover, deze grote vent voelt toch de spanning opkomen, nee, examens zijn niets voor Dennis. Even later vertrekt hij dan toch van de parkeerplaats om een dik half uur laten de auto weer te parkeren op die zelfde parkeerplaats. GESLAAGD!!! fantastisch Dennis, gefeliciteerd.

*18 Mei 2017, Kim Allers oet Zjwame, mag om 8uur starten met haar rijexamen. Nee, zenuwachtig is ze niet. Spannend is het wel, dat mag, houdt je alert nietwaar?! Na de korte kennismaking met de examinator gaan ze op pad, tsja je kunt het examen moeilijk vanachter een tafel doen. Na enige tijd draait Kim terug de parkeerplaats op bij het CBR in Horn, wat zou de uitslag zijn? Natuurlijk geslaagd, wat anders, Kim was er helemaal klaar voor. Gefeliciteerd Kim. Nu lekker crossen met  je eigen autootje.

*2 Juni 2017, een dag na haar stage collega Cynthia, mag Ilse Bongers uit Reuver laten zien wat ze waard is. Ilse is er echt klaar voor en heef er zin in. Mooi, dat rijdt een stuk makkelijker. Om 2uur even kennismaken cmet de examinator en daarna snel de auto is en beginnen. Het gaat best lekker, ze maakt het dan toch nogceven spannend, maar zonder het zelf te weten zorgt ze er helemaal zelf voor dat er geen twijfel meer blijft bestaan over de uitslag: GESLAAGD. gefeliciteerd Ilse, good gedoan.

*Dan op 1 juni 2017, ook uit Swalmen, Cynthia Lutgens. Nu mag zij een poging gaan doen om dat zo fel begeerde roze kaartje in haar bezit te krijgen. Cynthia kan best goed rijden, maar een examenrit, oei dat is toch wat anders. Houdt ze haar zenuwen in bedwang? Na een niet zo heel lange rit rijdt ze terug naar Horn, tsja het examen moet toch ergens ophouden. Terug aan tafel komt er snel een antwoord op de vraag geslaagd of niet...... Proficiat Cynthia geslaagd.

*Donderdag 11 mei. Het sushi restaurant moet vanmiddag even dicht want eigenaressen Zhenzhen Mu heeft rijexamen om 14.55u. Ze wil zo langzamerhand zelf ook een een bestelling gaan bezorgen en tsja... daar heb je wel een rijbewijs voor nodig. Voor mij ook spannend want wanneer ze slaagt, eet ik voor het eerst sushi. Ik heb dus inderdaad sushi gegeten, lekker. Proficiat Zhenzhen.

*Maandag 8 mei om 10 voor 9 is het moment daar voor Neville de Lima uit Swalmen. Hij is er helemaal klaar voor, redelijk relaxed gaan we naar Horn, dan toch een beetje spanning.... niet erg, dat houd je scherp.Dat alles resulteert in een prima examenrit, gedegen en rustig maakt hij zijn tijd vol. Hierbij de examinator volledig overtuigend van het feit dat hij het kan. Gefeliciteerd Neville.

*Donderdag 4 mei om 20 voor 12 mag Sem van Pol uit Roermond, in navolging van zijn broer Cas enkele maanden eerder zijn rijexamen. Hij heeft het gewoon iets rustiger aan gedaan, zijn studie vergt nl. ook de nodige tijd. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het gaat lukken, hij maakt er een examerit van zonder veel poespas, gewoon veilig. Toch tijdens de rit even twijfel, maar ja, het is een examen. Maar dat was onnodig, gewoon goed geslaagd. Proficiat Sem.

*Donderdag 20 april om 5 voor 9 Lian Geraets uit Roggel, Lian maakte enkele maande eerder de overstap naar de automaat en dat is absoluut niets om je voor te schamen want ook in een automaat zul je veilig van A naar B moeten rijden. Lian liet na enkele lessen al zien dat het een goede keus was, alles ging ineens stukken makkelijker en beter. Laat het examen maar komen spraken we af. Nu is het dan zover, we hadden gelijk, de juiste keur, prima rit, verdiend geslaagd. Gefeliciteerd Lian.

*10 april 2017, Lisa Geraerdts om 10.45uur. Enige tijd geleden reed Lisa de TussenTijdse Toets en ohhh nee, dat vond Lisa niet leuk maaralszevrijstelling zou krijgen zou ze met op kipnuggets trakteren. Ze waren overigens erg lekker. Nee de TTT vond Lisa niet leuk maar ze wist nu wel wat haar te wachten stond op het examen. Dat examen ging dan ook helemaal prima. Dus: Geslaagd, proficiat Lisa.

*10 april 2017, Yannink Ursulman om 8.45uur. Als een taxirit volbrengt Yannick zijn examenrit, de examinator is volledig van zijn kunnen overtuigd en zegt dan ook volmondig de uitslag: GESLAAGD  Hier hoef ik niets aan toe te voegen want ik ben het er helemaal mee eens. Gefeliciteerd Yannick

*7 april 2017, Vonnie Bergthaler om 11.40uur. De zenuwen hebben toch wel toegeslagen en echt rustig is Vonnnie dan ook niet te krijgen. Ze denkt dat de helemaal de weg kwijt is maar dat zal het examen wel uitwijzen en niet de toegeslagen twijfel. Die twijfel had ik trouwens niet, Vonnie kan het best, ze is alleen niet zo gek op examens. Ze is zelfs verbaasd over de uitslag: GESLAAGD. Geen super rit, wel super veilig. Zo, laat nu die trouwerij maar komen in Juli. Proficiat Vonnie!!

*6 april 2017, Carsten Cootjans om 10.45uur. Carsten heeft er voor gekozen om te lessen in de automaat. Na korte tijd bleek waarom, dit ligt hem. Hij is dan ook zelfverzekerd begonnen aan de rijlessen en zo heeft hij ook zijn rijopleiding afgemaakt. Vol overtuiging van eigen kunnen en een koele blik vooruit. Dat laat hij dan ook zien tijdens zijn examen. GESLAAGD, Carsten top rit helemaal gefeliciteerd. Kom je nog wel tegen.

 *3 april 2017, Tom van Melick om 8 uur. Dju wat is dat vroeg....., toch gaat Tom redelijk zelfverzekerd beginnen aan zijn rijexamen. Ook Tom moet erkennen dat 8 uur vroeg is, maar dat weerhoudt hem er niet van om een mooie examenrit tevoorschijn te toveren. Daarom dan ook de uitslag:GESLAAGD. Proficiat Tom, diek verdeend.

*Roel Wijnands, onze topsporter in hart en nieren, nee Roel, vandaag geen triatlon maar het rijexamen. 24 maart om 8uur ‘s morgens (gelukkig kan Roel goed vroeg opstaan). Een geweldig goede examenrit, dit is hoe ik Roel ken. Een mooi en goed resultaatneerleggen.Top examenrit met het enig juiste resultaat: Geslaagd. Gefeliciteerd Roel.

*3 maart 2017. Mirthe Cichon, enkele waken nadat haar broer slaagde mag zij het nu laten zien. Om 10 voor 10 de kennismaking met de examinator, dan rijden (eerst ogentest natuurlijk) en dan, zo’n 35 minuten later terugkeren bij het CBR in Horn. Mirthe super gedaan, echt een goed examen en natuurlijk verdiend geslaagd. Waar was al de nervositeit voor nodig. Proficiat met je rijbewijs.

*Milou Moors is op 2 maart aan de beurt om zich te melden bij het CBR voor haar rijexamen. Om 11.40u gaat het beginnen, met de (harde) wind in de rug rijd ze haar examen. Een beetje nerveus maar vol overtuiging tijdens de rit. Een mooie en goede examenritwel te verstaan. Milou laat zich haar beste kant zien, de uitslag is dan ook logisch: GESLAAGD !!  Gefeliciteerd Milou.

*Lulu Ye 23 februari om 9.50uur, een beetje nerveus, spannend, ja dat is het wel. Toch heb ik er alle vertrouwen in. De laatste ritten waren ongecompliceerd en zagen er goed uit. Foutjes, jazeker, maar die maken we allemaal en het gaat er om hoe je dat oplost. Dat deed Lulu prima, alles bleef hartstikke veilig. En daar gat het toch om, nietwaar. Lulu proficiat met de rijbewijs.*

*En dan nog eens op 20 februari, 2 uur. Bram Schmitz, het is aan jou om te laten zien dat je inzeer korte tijd het rijden prima onder de knie hebt gekregen. Een fenomenale rit, je kon het zelfbijna niet geloven maar toch is het zeker waar en verdiend dat je geslaagd bent. De examinatormaakte het aan het eind nog even spannend want je had niet; Proficiat, te bent geslaagd. Gehoord. Ik zei het je al, deze examinator is een grapjas. Tot aan het eind hield hij het spannend maar voor hem was het overduidelijk zo vertelde hij. Bram Gefeliciteerd

*Tijn Beurskens
, 20 februari 2017, half 1. Een toonbeeld van samenwerking van rijscholen en instructeurs. Zowel Rijschool Menten als verkeersschool Mark Selen hebben hier samen hardaan gewerkt. Het resultaat mag er dan ook zijn. Een trotse Tijn die zeer verdiend het rijbewijsheeft behaald met een prima rit volgens de examinator. Tijn proficiat.

*Om half 3 op 6 februari 2017 mag Robin Kuijpers laten zien dat ze dat roze kaartje in de beurs mag krijgen. Robin gaat er dan ook maar eens goed voor zitten. Ze maakt er een prima rit van volgens de examinator met als logisch gevolg.... Geslaagd. Zo heeft fotomodel van de rijschool (Zie div. foto’s op FB) datgene waar ze recht op heeft. Het rijbewijs, Gefeliciteerd

*Horn 2 februari 2017. Slechts enkele dagen voor zijn verjaardag mag Gijs Weekers verschijnen bij het CBR. Hij mag zijn kunsten komen vertonen en laten beoordelen of het goed en veilig genoeg is om alleen de weg op te gaan. Aan de tafel bij de xaminator verdwijnt plots alle spanning en Gijs gaat zelfverzekerd beginnen aan zijn examenrit. Een geweldige rit wel te verstaan, in niet mis te verstane woorden GESLAAGD. Gijs gefeliciteerd.

*Als laatste in januari is ook op de 30e, Mandy Hendrickx aan de beurt voor het rijexamen, ze heeft er zin in. Dat is goed, want ze weet donders goed dat ze het kan. Ook Mandy gaat naar binnen voor de kennismaking en gesprekje vooraf en daarna is het tijd om de rijkunsten te tonen. Ook Mandy toont zich van haar goede kant en laat in een behoorlijk goede rit zien dat ze toch echt niet meer terug hoeft te komen. Geslaagd, gefeliciteerd Mandy. Good gedoan Noe een feesje oppe Boukoul.

*Reuver.... here he comes, Jeroen Cichon mag op 30 januari op voor het rijbewijs. Hij is er klaar voor weet ik maar Jeroen twijfelt een beetje. Dat mag, wordt ook wel gezonde spanning genoemd.  Klokslag 14uur worden we binnengeroepen voor de kennismaking en met de examinator. Na een kort gesprekje gaat hij samen met de examinator op weg (ik kan helaas niet mee). Korte tijd later komen ze weer terug, zo snel?? Ja zei de examinator, als het goed is is het goed. Gefeliciteerd Jeroen, prima rit. Ja Jeroen, soms leg je de lat erg hoog wat niet altijd nodig is.

*Carlo Giberts, 19 januari 2017. Nu gaat het gebeuren, hij mag zich nu melden bij de examinator van het CBR in een poging zijn rijbewijs te halen. Het weer is goed, je zien helemaal niks met die felle zon maar toch..... Carlo is er, ondanks een licht nervositeit, zeker van, dit gaat hem worden, ik loop hier straks geslaagd de deur uit. Hij voegt dan ook de daad bij het woord en slaagt op hele fraaie wijze. Proficiat Carlo en houbinnenkort in uniform onze straten veilig.

*Vrijdag de 13e januari. Voor Cas van Poll in ieder geval een geluksdag. Cas mag bij het CBR laten zien dat hij veilig de weg op kan en hij het rijbewijs meer dan waard is. Na een korte kennis making met de examinator is het dan zover, de rit kan beginnen van Cas is binnen...  Na enige tijd keert Cas terug van zijn examenrit, hierbij heeft hij de examinator absoluut kunnen overtuigen, dus: Geslaagd, gefeliciteerd Cas.

Eerste geslaagde 2017

*Donderdag 5 januari 2017, Luke Knoben uit Posterholt mag vanaf 5 voor 3 laten zien dat zijn rij-opleiding is afgerond. Luke heeft er zit in, in een magistrale rit, echt goed, laat hij zien waarom hij er klaar voor is. Ondanks de laagstaande zon, die zo nu en dan voor lastigesituaties zorgt, rijdt Luke zijn eigen rit, hij laat zich nergens uit het veld slaan. De enige juiste conclusie achteraf is dus: GESLAAGD. Luke Proficiat, zeer verdiend.

 

 

 

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©