banner

Geslaagd 2018!

*21 December 2018 Iemand moet toch de laatste zijn in 2018 die slaagt. Dit jaar is dat Stijn Gehlen uit Herkenbosch. Met een fenomenale en zeer gezellige rit was er weinig meer nodig om de examinator de beslissing te laten nemen. GESLAAGD. Proficiat Stijn.


 *21 December 2018 Ja zeker, Raphaël van Nunen kan een extra feestje gaan bouwen. Vooraf aan Kerst en Oud en Nieuw toch maar even nog het rijbewijs gehaald. Gefeliciteerd Raphaël, echt een TOP examenrit.


*14 December 2018 Hey Nathalie (RIP), noe kiek noa deze jong, Joeri Verreussel oer Höär. Ich höb aaf moge maake waats dich begôs bös. Joeri heat noe zien riejbewies. Gefeliciteerd Joeri en ich weit zeker dat Nathalie doaboave ouch trots is op dich.

*7 December 2018 Kijk eens aan, Kasper van Montfort had vandaag letterlijk en figuurlijk de wind in de rug. Op deze zeer omstuimige decemberdag was examen doen geen makkie. Maar..... Kasper had de examinator snel ervan overtuigd dat hij het rijbewijs waard is. Gefeliciteerd Kasper.

*27 November 2018 Shirley Fermont uit Roermond heeft zichzelf NOG een cadeautje gedaan in 2018. Nadat ze recent al is bevallen van een dochtertje heeft ze nu ook het rijbewijs behaalt. Het was een prima rit die tot dit mooie resultaat heeft geleid. PROFICIAT SHIRLEY

*23 November 2018 Vandaag heeft Mandy Peersman de examinator even laten zien hoe het moet! Daarna kreeg ze dan natuurlijk ook te horen dat ze het rijbewijs dik heeft verdiend! Prachtig Mandy, Gefeliciteerd!*16 November 2018 Jiri Joosen, maakt er een super start van het weekend van. Gefeliciteerd je bent geslaagd waren de toverwoorden hierbij. Proficiat Jiri. Mooi gedaan.

*9 November 2018 Ook Eveline Giesberts mocht zich vandaag melden bij het CBR om haar rijkunsten te laten zien. Na de examenrit kreeg ze dan ook de verlossende uitslag... GESLAAGD!  Super gedaan Eveline, van harte gefeliciteerd!

*9 november 2018. André Faraon Rodrigues heeft de Braziliaanse eer hooggehouden door nu in Nederland zijn rijbewijs te halen. orosamente parabéns. *8 november 2018. Beesel heeft er met Maud Ottenheim weer een chauffeur bij. Maud bracht de examinator bijna in extase met haar geweldige examenrit. Super Maud, GEFELICITEERD


*1 november 2018. Hoewel Enrico Bar eigenlijk een mooi weer rijder is, is het hem toch in de regen gelukt. Proficiat Enrico


*2 november 2018. Vandaag was Maike Reinders aan de beurt om haar rijkunsten te laten zien aan de examinatoren van het CBR. Omdat er 2 examinatoren meegingen, was het natuurlijk extra spannend. Maar Maike heeft zich koel gehouden en kreeg daarna ook gewoon te horen dat ze geslaagd is! Super gedaan Maike, van harte gefeliciteerd.

*1 november 2018. Lina Hendrix oer Beesel moog zich noe ouch trotse bezitter van het riejbewies neume. Bietje nerveuze sjtart maar een prima vervolg. Terech gesjlaag. GEFELICITEERD.

*25 oktober 2018. Mark Spee uit Beesel maakt er voor zichzelf een mooie dag van. Geslaagd voor het rijbewijs in een prima rit. Gefeliciteerd Mark*19 oktober 2018. 1e Herfstdag van 2018 Jenny Geraets laat eens even zien hoe een goede examenrit er uit kan zien. Echt een goed examen. GEFELICITEERD!!

*4 oktober 2018. Verandering van locatie doet wonderen. Sef Brouwers uit Beesel heeft hem binnen dat rijbewijs. Puike prestatie in een heel professionele examenrit. gefeliciteerd Sef.


*14 september 2018. Het weekend begint meteen goed voor Sanne Schmitz!  Eerst overtuigde ze de examinator al met haar kennis over de banden. Om vervolgens ook nog even te laten zien dat ze in de auto ook prima alleen de weg op kan! Super gedaan Sanne, gefeliciteerd!

*7 september 2018. De eerste geslaagde leerling van september is alweer binnen! Afgelopen maandag begon de week gelijk goed voor Julie Vulders! Na een prima rit kreeg ze daarom ook gewoon te horen ‘Gefeliciteerd, je bent geslaagd meid!’. Julie, nogmaals van harte proficiat met deze prestatie!


*10 Augustus 2018. Noud Voestermans heeft, nog net voor hij een half jaar naar Amerika gaat om daar te gaan studeren, toch maar even zijn rijbewijs gehaald. Met als commentaar van de examinator; "ik heb gezien dat je lekker je eigen rit hebt gereden en dat deed je prima. “Gefeliciteerd Noud, geniet van je tijd in de USA.

*2 Augustus, 8 uur in de ochtend en al behoorlijk warm en benauwd. Toch gaat het examen van Bart van Roy uit Beesel zeker door want ja, de auto heeft airco. Hoewel Bart een extreem rustige uitstraling heeft, is hij van binnen toch echt niet zo relaxed. Bart kan heel goed autorijden, maar toch, een examen?!?!  Allemaal niet nodig die spanning, blijkt achteraf. Bart heeft gewoon prima gereden en is terecht geslaagd. Proficiat Bart.

*Jesse Ronckers 30 Juli 2018. Even de redder in nood, een andere leerling was even geblesseerd En Jesse wilde wel ruilen. Super bedankt nog Jesse daarvoor. Dat dit geen verkeerde beslissing Was liet hij vooraf al blijken. Vol zelfvertrouwen begint hij aan zijn rijexamen, hij doet het gewoon. Een goede examenrit rijden en gewoon slagen! Top Jesse, Gefeliciteerd

*Britt Bazelmans 27 Juli 2018. Ja een nichtje van Jasmijn en zo nodig met nog meer zenuwen. Een echt stresskipje dus. Maar totaal onnodig, Britt laat in een gewoon fenomenaal relaxte rit zien dat ook zij gewoon alleen de weg op kan.  Echt keigoed gereden, leuke rit, prima examen. Proficiat Britt.

*Jasmijn Bazelmans 26 Juli 2018. Juffrouw Jasmijn kijkt in eerste instantie uit naar het examen maar zo’n paar dagen van te voren komen toch wat zenuwen opspelen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Jasmijn weet echt wel wat ze kan en moet doen. Gelukkig vallen de zenuwen tijdens de rit heel erg mee en Jasmijn slaagt met vlag en wimpel. Gefeliciteerd.

*Ruud Togni  13 Juli 2018, Ruud moet vandaag de eer van Horn , in  Horn gaan hooghouden. In zijn eigen dorp gaat hij rijexamen doen, hij kent er de weg  beter dan de examinator en dat zien we dan ook. Ruud heeft er zin in, rijdt een prima examen en heeft dat rijbewijs dan ook “in de pocket.” Proficiat Ruud, de vlag kan uit.

*Bente Janssen 13 Juli 2018, Tsja, Bente is erg nerveus wanneer ik haar die ochtend ophaal om samen naar het CBR te rijden. Doe ik dit goed, en dat? Moet ik zus of… zo? Gewoon rustig blijven en je ding  doen wat je tijdens de lessen ook doet. (makkelijker gezegd dan gedaan.) Toch lijkt het er op dat Bente  de rust gevonden heeft. Ze doet lekker haar ding en slaagt! Gefeliciteerd en fijne vakantie.

*Siem Peeters 12 Juli 2018 uit Beesel heeft zo vlak voor hij op vakantie gaat nog 1 klein klusje te doen. Ehh klein? … Rijexamen doen! Hetweer is goed en Siem is er klaar voor.” Ich goan der geweun veur” zo zei hij. En dat bleek dan ook, redelijk relaxed (😉) werkt Siem het examen af. De spanning stijgt Pas wanneer hij de uitslag gaat krijgen. Maar, niet nodig. Uitstekend gedaan, geslaagd. Proficiat.

*Jules Lemmens 6 Juli 2018, steeds maar dat “gebracht moeten worden” van Jules niet meer op zijn plaats, dat rijbewijs moest er nu maar echt van komen. Tussen alle optredens en werkzaamheden als verkeersregelaar door waren de rijlessen vooral een feest voor Jules. Jules rijdt gewoon graag en hij kan het ook. Maar ja……. dat CBR……! Vandaag mag hij zich bewijzen en dat doet hij dan ook met een prima examenrit. Leuk gereden, terecht geslaagd. Gefeliciteerd Jules.

*Charlize Peters 25 juni 2018, net 17 (2 weken) en dat op examen voor je rijbewijs, als dat maar goed gaat, dacht iedereen in haar omgeving. Behalve Charlize zelf, zij wist als geen ander dat het geen gok was maar een bewuste keus. Immers Charlize was met 16½ jaar meteen begonnen en had de “Drive tot drive” direct te pakken. Autorijden is Echt haar ding. En dat blijkt op deze dag maar weer, prima examen met het gewenste resultaat. GESLAAGD: Proficiat Charlize

*Ellen Verheggen 11 Juni 2018. Dat Ellen wel kon autorijden hadden we snel in de gaten, Alleen, tsja dat moet natuurlijk ook gezien worden bij het CBR. Het werd een echte mooie dag voor Ellen, ze heeft zonder veel problemen ook de examinator kunnen laten zien dat  ze nu echt zelf mag gaan rijden. Leuke rit Gefeliciteerd Ellen.

*En weer eentje uit Beesel, Kelly Jacobs, zij mag op 8 juni 2018 zich melden bij het CBR. Zonder rijinstructeur de weg op gaan, dat is nu haar doel. Eindelijk zelf bepalen waar ze naartoe gaat rijden. Maar eerst even !?!? het  examen doen. Dat blijkt vandaag even geen enkel probleem, Kelly laat zich er prima doorheen. Gewoon een goede examenrit. Kelly PROFICIAT.

*Amber Nelissen 8 juni 2018. Es Beëlzebuub (de Duuvel in Sjinderhannes 2017)  bekind gewoare is gans Remunj en omsjtreeke mos Amber toch geweun ouch riejexame doon. In de wetensjap det het in Rotterdam waas aangenoame veur de vervolgopleiding zoon het in het köpke noe helemoal good. Amber leverde ein sjoone examerit aaf en woar  natuurlik gesjlaag. Perficiat Amber en succes in Rotterdam.

*Free Koene uit Roermond mag op donderdagochtend 7 juni 2018 aan  de beurt. Nu mag ook Koen een zogenaamde gooi doen naar het zo fel begeerde rijbewijs.  Ondanks, of misschien wel dankzij het vroege uur (voor Free) laat Free zien dat hij nu wel Lang genoeg in die lesauto gereden heeft. Het rijbewijs is behaald, Gefeliciteerd Free.

*Benauwd is het op deze maandagochtend 4 juni 2018. Hanneke van Montfort uit Maasniel heeft er blijkbaar geen moeite mee tijdens aan rijexamen. Ze rijdt zo’n lekkere rit waarbij ik achterin gewoon kan genieten van haar rijkunsten. Ondanks de drukte in Heythuysen die  ochtend is het resultaat dan ook TOP, geslaagd. Proficiat Hanneke.

*4 mei 2018, met bevrijdingsdag voor de deur en sinds enkele dagen eigenaar van een eigen huis, mag juffrouw Esther Leurs nu zelf eens een toets (examen) afleggen en niet alleen haar leerlingen laten zweten. Nee, nu is ze zelf aan de beurt. Maar dat blijkt totaal geen enkel probleem voor Esther, met het nodige zelfvertrouwen laat ze een fenomenale rit zien. Prima gedaan Gefeliciteerd.

 *20 april 2018, Jennifer Geboers heeft zich een geweldige dag uitgezocht om examen te doen, met een temperatuur van meer dan 30°C werd ze door supermooi weer begeleid tijdens het rij-examen. De dag kan dan ook niet meer stuk na het horen van de uitslag; GESLAAGD! Proficiat Jennifer.

*9 April 2018, Aline Tonnaer, twijfelde, en zoals de examinator al zei; als enige.Twijfelen is niet nodig, je rijdt echt prima, dit was gewoon een examenrit zoals we hem graag zien. Helemaal verdiend Aline, gefeliciteerd met je rijbewijs.

*23 maart 2018. Op de dag dat haar moeder jarig is en exact een jaar nadat ze haar theorie heeft gehaald,  is Romana Koopmans uit Reuver, trotse bezitter geworden van het rijbewijs. Zie je wel Romana, rustig blijven en het is gepiept. Gefeliciteerd.

*8 maart 2018, Isabelle Houtermans mag in navolging van haar zus enkele weken eerder, nu ook laten zien dat ze alleen de weg op kan. Na de rit kan de examinator alleen nog maar zeggen; “Wat een COOLE tante ben jij,” want; andere weggebruikers zorgen voor een zeer gevaarlijke Situatie op de autoweg, maar Isabelle loste dat perfect op. Proficiat, zeer verdiend.

 *5 maart 2018, Naomi Abrahams staat te popelen om haar rijkunsten te tonen, haar rijbewijs te scoren en zodoende eidelijk van die gezellige rijlessen al te zijn. De weergoden zijn haar in ieder geval goed gezind, de sneeuw is weg en Naomi heeft haar Rijbewijs gehaald. Gefeliciteerd.

*23 Februari 2018. Onze vers afgestuderde Audrey Smeets uit Herkenbosch mocht zit melden Bij de CBR examinator voor haar rij-amen.  Blauwe lucht, felle zon, maar daarmee omgaan Is haar werk dus dat deed ze dan ook voortreffelijk. Goed gedaan Audrey, Proficiat.

*16 Februari 2018, Lieke Boels wilde goed weer  en ze kreeg goed weer bij haar rijexamen.In de stralende februarizon  zorgde ze ervoor heet middelpunt te worden van de Lieke-show.Met een prima examenrit, vol overtuiging naar het rijbewijs …….. Gefeliciteerd Lieke.

*Het blijft lekker gaan met die uit Swalmen. Vrijdag 9 februari, nog voor het carnaval gaat losbarsten s het Laurens Banser die aanwezig dient te zijn bij het CBR voor zijn rijexamen. Een mengeling van spanning en rust is op zijn gezicht af te lezen. De rust overwint tenslotte. Rijbewijs gehaald. Proficiat.

*
En dan Jamy Bonten, ook uit Swalmen. Zij mag in de middag op 5 februari, meteen hele felle zon in de ogen , haar kunstje laten zien. Dat gaat Jamy erg goed af en er is geen twijfel meer mogelijke.Nu alleen de weg op met de auto. Gefeliciteerd Jamy.

*Koud is het op deze maandagochtend 5 februari. Maar toch moet Anne Vereijken uit Swalmen zich dadelijk melden bij de examinator om examen te doen. Rijlessen zijn leuk, maar zo langzamerhand… Na een prima examenrit is uitslag wel duidelijk. Anna is geslaagd,Proficiat.


En dan de 2e van de daag; Jeugprinses Merlin van de Dorsjvlaegels in Postert, moog loate zeen det ze noa de vasteloavend, es alle alkohol weer out het blood is, ouch zonger mich achter het sjtuur kin kroepe om urges hear te rieje. Det deej de Dorslöstige hoogheid! Good gereeje Merlin, Gefeliciteerd.

*Op 2 februari gaan we gewoon weer verder, Eveline van der Hagen uit Heel is degene die vandaag het spits moet afbijten. Het doel: Slagen met een goede (veilige) examenrit. Lijkt makkelijk. Voor Eveline is het dat ook vandaag, ze schut het even uit de mouw. Geslaagd !! Proficiat.


*1 februari, Valerie Houtermans uit Roermond is de eerste in alweer de 2e maand van heet nieuwe jaar. Valerie mag dan best bescheiden overkomen maar tijdens haar rijexamen laat ze zien wat ze in haar mars heeft. Ze rijdt een geweldig goede rit en is dan ook terecht geslaagd. Gefeliciteerd.


*Op 22januari is er een voltreffer voor Frederick Hendrickx. In de namiddag is hij die zijn kunsten mag laten zien bij het CBR en dat doet hij met verve. Een mooie examenrit met een logisch gevolg. Frederick, deze heb je verdiend. Proficiat.


*Céline Cremers uit Swalmen is dan de volgende die een poging mag doen het roze kaartje te bemachtigen. Céline laat er op  18 januari, ook nog eens in een storm, geen gras over groeien en laat op prachtige wijze zien dat het wel goed zit. Gefeliciteerd met je rijbewijs

*Mark Kurvers is op 5 januari het eerste “slachtoffer” om rijexamen te doen het nieuwe jaar. Ondanks dat de jaarwisseling pas net achter de rug is, voor hem, wordt het toch een mooie start. Van heet nieuwe jaar. Proficiat met je rijbewijs Mark, prima gereden.

 

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©