banner

Voor informatie en contact

 

Rijschool Menten
 
Jos Menten
Bredeweg 107
6042 GC Roermond
0475 214079
06 38932132
 
E-mail: info@rijschool-menten.nl / autorijschoolmenten@ziggo.nl
 
Rijschool nummer 7683U4
 
IBAN NL44RABO0148582311

 

In Memoriam,

Tom RoosTom Roos

Net terug van nog een weekje vakantie lees ik in de krant dat mijn eigen rij-instructeur Tom Roos, vader van onze instructeur Theo,  is overleden. Deze markante persoonlijkheid ben ik in mijn leven regelmatig tegen gekomen, hij was trainer bij Olympia (daar de rest van ons gezin er ook lid van was kon ik niet achterblijven.)

Daarna kwam ik hem regelmatig tegen tijdens mijn wekelijkse rijles. Hij gaf je vanaf de eerste les het volste vertrouwen. Hij was direct en eerlijk, maar gaf je steeds toch het gevoel dat je goed bezig was. Later zag ik hem weer regelmatig toen mijn vrouw van hem rijles kreeg.

Daarna, tijdens mijn dienstplicht hier op de Roermondse Ernst Casimir kazerne, kwam ik hem weer regelmatig tegen, hij was nl. beroeps militair en had zijn pauze regelmatig op de kazerne. Toen ik begon met de rijschool heb ik in aanloop hierop allereerst nog stage gelopen bij zijn zoon Theo 
(Nog steeds rijdende onder de naam die zijn vader al gebruikte: Rijschool AKTIEF in Posterholt) De pedalen in mijn 1e lesauto waren zelfs nog van Tom. Met grote regelmaat kwam ik hem wandelend tegen door de hele stad, even zwaaien even een woordje, en nu... Tom is niet meer.

Ik blijf altijd de herinnering houden en ik wens zijn gezin veel sterkte met dit verlies.

Jos en Marita


Dominic Bayfield, (7-10-2015)

Dominic,
Dominic Bayfield
Ik moest het even laten bezinken, even laten bezinken wat er is gebeurd. Ik heb ineens 1 leerling minder, Dominic Bayfield zal door een noodlottig ongeval nooit meer in de auto zitten. Wat een ongeloof, vriendelijke jongen, aardige kerel, fijne gesprekken hadden we. Maar nu nooit meer. Ik wilde even geen lessen meer geven maar zal er toch mee doorgaan want dat was iets wat jij erg leuk vond. Die rijles, je stond al klaar en te wachten om te kunnen beginnen, je had er plezier in en had er gevoel voor.
Dominic, ik ga je missen maar de herinnering aan jouw zal ik levend houden.

Dag Dominic.

Jos

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©