banner

Het Theoriecertificaat

Je dient 16 jaar te zijn voordat je Theorie examen mag doen.

Bij elk examen zal je GELDIGE ID-kaart gevraagd worden, dus de ID-kaart bij welk examen dan ook, NOOIT Vergeten. Zorg er tevens voor dat je je voor het examen tijdig meldt zodat men weet dat je aanwezig bent.

Als instructeur zal ik tijdig aangeven wanneer je het beste ervoor kunt zorgen dit certificaat te gaan halen daar de theorie kennis sowieso erg belangrijk is gedurende de praktijk opleiding kun je er dus nooit te vroeg mee beginnen.
Daar het certificaat 1½ jaar geldig is kun je er beter gelijk mee beginnen, je zult merken dat je het geleerde gelijk kunt toepassen in de praktijk.

Ga naar cbr.nl voor meer info.

De laatste jaren is men uit onderzoek te weten gekomen dat de meeste leerlingen er niet direct behoefte aan hebben om eens af en toe naar een zaaltje te gaan om er de theorie te gaan leren. School, bijbaantjes, sport en overige vrijetijdsbestedingen liggen vaak al vast op gezette tijden. En ook het feit dat de meesten wel voorzien zijn of toegang hebben tot een computer is vaak makkelijker om zelf de tijd in te delen wanneer men de theorie wilt gaan bestuderen.

Het benodigde Theorie lesmateriaal, zoals boeken / CD-Roms etc. kun je zelf aanschaffen via bijv. Verjo (zie onderstaande link). Je kunt ze ook via Rijschool-Menten bestellen, de eigen leerlingen kunnen dan meeprofiteren van een gunstigere prijs.
De instructeur is altijd bereid bij vragen te helpen.

Een theorie examen kan op 3 manieren afgenomen worden:
Regulier
Verlengd voor het theoriegedeelte krijg je meer tijd (extra kosten verlengd)
Individueel hierbij krijg je ondersteuning van een Theorie examinator (Extra kosten Individueel)

Theorielessen bij Rijschool Menten

Sinds enige tijd bestaand er voor de rijschool leerlingen de mogelijkheid op 1 op 1 theorielessen te volgen bij de rijschool.

Deze lessen zullen worden verzorgd door Mariska Menten (Gediplomeerd Rij-instructrice) of door één van de andere instructeurs.
De lessen zullen geheel afgestemd worden naar de behoefte aan hulp hierin.
Vraag naar de mogelijkheden en de kosten hiervan.

Meer info over Theorie op o.a. de volgende sites :
 

Via Google play en de App store kun je veel Theorie oefen apps vinden! 


 

 

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©