banner

De Tussen Tijdse Toets (TTT) / Module 3 toets (M3T)

Zoals elders op deze site vermeld kun je er ook voor kiezen een TTT te doen.
Deze TTT is een rijtest welke verloopt als een echt examen, duurt net zo lang en wordt ook afgenomen door een echte examinator.

Het doel van deze TTT is om al wat vertrouwd te raken met een examen waardoor je mogelijk minder nerveus bent bij het echte examen. De examinator beoordeelt je rijvaardigheid op dat moment en je krijgt achteraf te horen waar je samen met je instructeur nog aan dient te werken. Voor de instructeur is het ook eens goed om van achteruit mee te kijken en zo eens met een andere blik te zien hoever je bent.

Voor een TTT dien je in het bezit te zijn van je Theorie certificaat. 

Bij zo’n TTT kun je alleen maar winst halen. Je komt er achter waar de knelpunten zitten, je hebt eens gereden met een examinator zodat je weet hoe een echt examen verloopt. Maar ook kun je vrijstelling verdienen, indien je de bijzondere manoeuvres goed uitvoert en de examinator ze positief beoordeelt hoef je deze tijdens het eerstvolgende examen niet meer te laten zien.  Je kunt je zo helemaal concentreren op een goede rit.

Ook bij de TTT geldt, net als bij een examen, zorg dat je alle benodigde gegevens bij je hebt, t.w. de uitnodiging en je ID. Tevens kan de examinator op zijn tablet zien of je je theorie examen nog geldig is (1,5 jaar).

(Module 3 Toets is vergelijkbaar met de TTT, derhalve wordt alleen de afkorting TTT gebruikt)

 

 

 

 

 

Webdesign by Marjon Menten 2013 ©